StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoNAJOČEKIVANIJA PREMIJERA:

SPREMA SE NOVI "RESTART" Ugostitelji već postavljaju stolove i uređuju objekte, Grad poprima prepoznatljive konture i "šušur"

Piše PSD.
9. svibnja 2020. - 12:29
Ugostitelji su s radošću dočekali mogućnost konačnog poniovnog otvaranja caffe barova, bistroa i restoranaBožo Radić/HANZA media
Ugostitelji su s radošću dočekali treću fazu popuštanja recesijskih mjera Nacionalnog stožera Civilne zaštite RH koje su iz korijena promijenile naš uobičajeni život i dnevne navike. Stoga je odluka Stožera da se od ponedjeljka ponovno otvaraju restorani i caffe barovi dočekana sa zadovoljstvom ne samo od strane ugostitelja, nego i građani koji su - otvoreno priznaju - počeli budni sanjati šalicu kave ili kapućina u svom omiljenom kafiću ili bistrou.

image
Ugostitelji su s radošću dočekali mogućnost konačnog poniovnog otvaranja caffe barova, bistroa i restorana
Božo Radić/HANZA media

   
Ugostitelji su ozbiljno shvatili mogućnost ponovnog "restarta": mnogi su subotnji lijepi dan odlučili iskoristiti kako bi već postavili stolove na tarace i ostale javne površine, kako bi provjerili je li sve 'onako kako treba za premijeru u ponedjeljak'... U galeriji našeg fotoreportera Boža Radića pogledajte kako su danas tekle pripreme i kako nam Stradun, Pujiška placa odnosno Bunićeva poljana i sve ostale javne površine postupno poprimaju izgled na kakav smo u proljeće i naučili.

image
Ugostitelji su s radošću dočekali mogućnost konačnog poniovnog otvaranja caffe barova, bistroa i restorana
Božo Radić/HANZA media


Još fali samo jedan detalj: gosti i žamor bez kojeg 'šušur Mediterana' nikad i nikako ne može.
23. travanj 2024 08:33