StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoNAJBOLJI LUKSUZNI RESORT SPA U HRVATSKOJ

<strong>Nova priznanja za Dubrovačke Vrtove Sunca </strong>

Piše PSD.
3. kolovoza 2017. - 11:06

Dubrovački Vrtovi Sunca i ove godine nižu međunarodne nagrade, što je najbolji pokazatelj izvrsnosti, kao i potvrda vodećeg položaja na području obiteljskog i wellness turizma Europe.

U sklopu renomiranih 2017 World Luxury Spa Awards, resort Dubrovački Vrtovi Sunca osvojio je priznanje za najbolji luksuzni resort spa u Hrvatskoj (Best Luxury Resort Spa), te najbolji spa centar u destinaciji (Luxury Destination Spa). World Luxury Spa nagrade dodjeljuju se za visoke standarde kvalitete unutar segmenta luksuznog wellnessa, a dio su priznate svjetske organizacije World Luxury Awards koja dodjeljuje nagrade za besprijekornu uslugu i sadržaje na području hotelijerstva.

„Posljednjih godina uložili smo mnogo u razvoj spa koncepta, kao i unapređenje cjelokupnog wellness doživljaja kako bi premašili očekivanja naših gostiju te zadržali poziciju najboljeg SPA resorta u regiji. Ove nagrade potvrda su da smo na pravom putu, te čestitam svom osoblju na uspjehu te kontinuiranom radu i trudu“ izjavio je ovom prilikom generalni direktor resorta, Christian Larss Kreković.

Resort je drugu godinu zaredom osvojio priznanje i u prestižnom natjecanju 2017 Junior Design Awards - srebrnu nagradu za najbolji obiteljski hotel (Best Family Hotel, UK & Worldwide). Ove godine obilježava se 20. godišnjica Juniora, koji slavi najbolje od najboljeg za djecu; od odjeće i igračaka do luksuznih hotela i putovanja.

O nama

Dubrovački Vrtovi Sunca, luksuzan resort s pet zvjezdica, smješten je na obali u Orašcu u blizini Dubrovnika i dio je prestižne grupacije The Leading Hotels of the World. Pored luksuznog smještaja u 201 sobe unutar hotela i 207 rezidencija, resort nudi nagrađivani spa centar, sportski centar, 16 različitih barova i restorana, plažu i tri vanjska bazena, te jedan od najboljih konferencijskih centara u regiji. www.sungardensdubrovnik.com

16. travanj 2024 13:31