StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoWORLD CLEAN UP DAY |

REZERVAT LOKRUM NAJAVLJUJE Zbog akcije "Zelena čistka" u subotu "Zrinski" i "Skala" iz starog gradskog Porta ne isplovljavaju prije 11 sati

Piše DV
15. rujna 2020. - 15:37
Zbog planirane provedbe globalne akcije World CleanUp Day i održavanja akcije Zelena čistka koju, u suradnji s Javnom ustanovom Rezervat Lokrum, organizira gradska uprava Dubrovnika, u subotu 19. rujna brodovi Rezervata Lokrum neće ploviti sve do 11 sati.

Prema najavi iz javne ustanove Rezervat Lokrum, ove godine će zbog situacije s koronavirusom i pandemije bolesti COVID-19, uz ronilački klub sudjelovati samo djelatnici Javne ustanove Rezervat Lokrum.

image
u sklopu globalnog World CleanUp Daya, na Lokrumu će se održati akcije Zelena čistka
JU Rezervat Lokrum


Planirano je da prvi brod s posjetiteljima iz gradskog Porta krene u 11:00 sati, upravo kada i završava akcija Plava čistka. Sva ostala plovila će za vrijeme trajanja ove akcije biti preusmjerena u uvalu Bočina, obzirom da će na području uvale Portoč ronilački klubovi provoditi aktivnosti čišćenja podmorja.

image
u sklopu globalnog World CleanUp Daya, na Lokrumu će se održati akcije Zelena čistka
JU Rezervat Lokrum


Zbog tri sata koje će odvojiti za podmorje otoka Lokruma, iz rezervata unaprijed zahvaljuju građanima i posjetiteljima na razumijevanju što u subotu 19. rujna neće moći koristiti brodove Rezervata Lokrum s planiranim polascima, odnosno isplovljavanjima u 9, 10 i 10,30 sati.
19. travanj 2024 10:32