StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoADVENT U ONE SUITE HOTELU

Predbožićni party uz koncert Vlaha Arbulića

Piše DV
5. prosinca 2019. - 15:57
One Suite Hotel u vrijeme adventa živi u posebno veselom duhu, odjeven u svečano blagdansko ruho uz tradicionalna jela od feste i šušur uz kućicu. Događanja koja vas očekuju u periodu do Božića počinju u subotu 7. prosinca koncertom Vlaha Arbulića i njegovog pratećeg banda. Početak je najavljen u 21,00 sat, a ulaz je slobodan.

Dubrovčanin Vlaho okupio je band vrhunskih glazbenika kako bi u sezonu slavlja uplesali uz najbolje hitove: „Obožavam nastupati, obožavam tu razmjenu energije i pjevanje uglas. Pripremili smo odličnu play listu i veselimo se dobroj zabavi i adventu u One Suite Hotelu”.

One Suite Hotel za nadolazeće adventsko vrijeme priprema novitete i iznenađenja u ponudi hrane, pića i zabave uz kućicu. Sve što zimi volite, ovdje ćete pronaći: vrhunsku glazbu, domaće prikle, orahnjače, pandišpalj, kiflice, božićni slatki kruh. Osim slatkih zalogaja, svakako isprobajte neke od adventskih gastro hitova: domaće kobasice s kiselim kupusom ili one u vinu s pireom od celera, a izdvajamo i vinski gulaš u kruhu kao i potrbušinu u pecivu. Uz kuhano vino i ostala pića po prigodnim cijenama, očekujte vrhunsku zabavu i ne brinite za „dan poslije“ jer će vas u Lokalu pokrenuti najbolja kava i doručak u Gradu.
20. travanj 2024 00:43