StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoZAOKRUŽEN NIZ TURISTIČKIH PRIZNANJA ZA 2019. GODINU

OSVOJENA PRESTIŽNA NAGRADA Turistički cvijet u kategoriji Malo misto za Cavtat

Piše DV
4. listopada 2019. - 12:07
U  sklopu Dana hrvatskog turizma koji se u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore održavaju ovih dana u Slavoniji, Cavtat je osvojio prvo mjesto - Turistički cvijet u kategoriji Malo misto. Ovom prestižnom nagradom Cavtat  je na najbolji način zaokružio niz priznanja osvojenih u 2019. godini.
Cavtat je započeo niz ovogodišnjih nagrada ušavši među Top 10 European Best Destinations  u kategorijima  „Najbolja romantična destinacija“ i „Najbolja destinacija za ljubitelje prirode“

Nakon toga je slijedila još jedna međunarodna nagrada Srebreni cvijet u organizaciji svjetske krajobrazne asocijacije Communities in Bloom – CIB čiji su dobitnici proglašeni na završnoj ceremoniji održanoj prošlog vikenda u kanadskom gradu Yarmouthu.

Ovim međunarodnim nagradama Cavtat je  sinoć u Vinkovcima pridružio i jednu hrvatsku osvojivši prvo mjesto – Turistički cvijet u kategoriji Autentična primorska destinacija Malo misto.

Općina Konavle i Turistička zajednica općine Konavle čestitaju svim turističkim djelatnicima, komunalnim službama kao i svima koji su svojim radom doprinjeli ovim vrijednim priznanjima koja nas obvezuju za daljnji predan rad na podizanju kvalitete naše turističke ponude.
 
23. travanj 2024 20:28