StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoPOZIV ZA SUDJELOVANJE:

OKRUGLI STOL U SLANOM „Otvorena diskusija poduzetnika i institucija: mjere i poticaji za razvoj poduzetništva“

Piše dv
6. srpnja 2021. - 14:08

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s Dubrovačko-neretvanskom županijom i Hrvatskim zavodom za zapošljavanjem poziva Vas na okrugli stol sa svrhom povezivanja poduzetnika i potpornih subjekata.

Okrugli stol će biti održan u četvrtak 8. srpnja 2021. s početkom u 10:00 sati u Admiral Grand Hotelu u Slanom (Trg Ruđera Boškovića 13), a bit će predstavljen programi potpornih subjekata:

– Dubrovačko-neretvanska županija – kreditna linija “SKOR – Subvencijom kamate do održivog razvoja“ i Javni poziv za poljoprivredu;

– Hrvatski zavod za zapošljavanje – Potpore za samozapošljavanje i paleta aktualnih natječaja HZZ-a relevantnih za poduzetništvo.

Također, zbog sve veće važnosti zaštite okoliša, Dubrovačko-neretvanska županija će održati predavanje na temu Poduzetništvo i zaštita prirode i okoliša.

Cilj održavanja okruglih stolova je povezivanje poduzetnika s predstavnicima Dubrovačko-neretvanske županije i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje sa svrhom poticanja procesa decentralizacije i jačanja uloge jedinica lokalne samouprave u stvaranju poticajne poduzetničke klime te postizanje jače sinergije potpornih subjekata i poduzetnika.

Okrugli stol će se održati uz strogo poštivanje epidemioloških mjera.

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem:

– poveznice

– e-maila: dcp@dcp.hr

– ili telefona: 020/418-401.

Okrugli stol se provodi u sklopu projekta “Poboljšanje konkurentnosti MSP-ova”.

23. travanj 2024 07:46