StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoFIT STAZA NA MLJETU

Odličan način za aktivnije slobodno vrijeme na otvorenom, uživanje u krajoliku i opuštajuće zvukove prirode

Piše DV
20. srpnja 2021. - 12:45

TZ Mljet javlja o novo postavljenoj Fit Stazi na Mljetu, točnije u mjestu Sobra.

Svjesni smo činjenice koliko turizam utječe na razvoj popratnih turističkih aktivnosti važnih za nadopunu turističke ponude i da turisti sve više traže nove mogućnosti i atraktivnosti u destinacijama koje ne uključuju samo sunce i more, kažu. 

Otok Mljet nudi brojne aktivnosti na otvorenom, a ove godine smo osmislili fit staze. Prvu stazu smo postavili u mjestu Sobra na stazi dugoj 1.5 km, koja je prirodno oblikovana za takvu vrstu aktivnosti.

Staza je osmišljena kao dodatna turistička ponuda i izvrstan je način koja motivira ljude da ostanu i/ili postanu aktivni na otvorenom tijekom svog boravka na otoku.

Duž staze koja je duga 1,5 km je postavljeno 15 ploča koje prikazuju bodyweight vježbe koje se izvode svojom težinom tj. ne koriste se nikakvi rekviziti, sprave ili druga fitness oprema. 

Svaka ploča sadrži opis vježbe s ilustracijama i tri različita intenziteta ponavljanja, a ih mogu raditi svi, od početnika do profesionalaca.

Fit staza je dostupna cijelu godinu i odličan je način za zadovoljenja potrebe turista za aktivnijim slobodnim vremenom na otvorenom, uživanju u krajoliku i opuštajućim zvukovima prirode.

19. travanj 2024 08:48