StoryEditor
Turizam i gospodarstvoPREZENTACIJA TURISTIČKOG TOP-POSLODAVCA U DOLINI NERETVE

NE PROPUSTITE PRILIKU ZA ZAPOSLENJE Sutra je promocija Valamara u Metkoviću i Pločama

Piše dv
14. siječnja 2020. - 12:30
Vodeća hrvatska turistička kompanija Valamar Riviera i ove godine će, u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, predstaviti mogućnosti za zapošljavanje u više gradova širom Hrvatske. I ove godine, jedna od postaja Valamarovog tima je i Dubrovačko-neretvanska županija. Predstavljanje otvorenih radnih mjesta i svih pogodnosti za rad u kompaniji koja je dvije godine zaredom proglašena top poslodavcem u turizmu održat će se u srijedu 15. siječnja u 10 sati u prostorijama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Splitskoj ulici u Metkoviću. Istog dana, u 13 sati, predstavljanej će biti upriličeno i u prostorijama HZZ-a u ulici Neretvanskih gusara u Pločama.

Za one koji ne znaju, Valamar Riviera je najveći poslodavac u hrvatskom turizmu. Tako je prošle godine, na vrhuncu sezone, zapošljavao sedam tisuća ljudi i zauzeo visoko 7. mjesto na ljestvici top poslodavaca u Hrvatskoj. Lani je, naime, "skočio" za čak pet mjesta na toj prestižnoj ljestvici kvalutete u odnosu na 2018. godinu. Uz to, Valamar je i dalje jedina turistička kompanija koja se nalazi u prestižnom društvu "top 20" poslodavaca u Hrvatskoj po izboru gotovo 20.000 ispitanika neovisnog istraživanja kojeg je portal MojPosao provodio 2018. i 2019. godine.

Valamar je prvi uveo 'Valamar jamstvo' kojim garantira minimalna neto primanja u iznosu od 5.000 do 7.500 kuna za odrađeni puni mjesečni fond sati. Prošle godine je isplatio 13. plaću u iznosu od 5.000 kuna neto svim stalno zaposlenima i onima koji su radili najmanje 10 mjeseci u godini, božićnicu u iznosu od 2.000 kuna neto svim radnicima u radnom odnosu na neodređeno vrijeme u trenutku isplate, dar djeci do 15 godina starosti od 600 kn neto po djetetu i dar u naravi u iznosu od 600 kuna svima zaposlenima na dan 1. prosinca. Također je i svim radnicima na određeno vrijeme, odnosno radnicima koji su odradili cijelu sezonu, isplaćena nagrada za sezonski posao u iznosu od 700 do 1.500 kuna neto, ovisno o odrađenom broju sati tijekom 2019. godine.

Nije bez zanačaja i podatak kako Valamar osigurava smještaj i tople obroke za sezonske zaposlenike koji dolaze iz drugih krajeva Hrvatske, a osigurava i cjelogodišnja primanja kroz mjeru stalnog sezonca, program Valamar +3 ili stalni radni odnos te edukacije i razvoj karijere. Kroz Valamar +3 program stalnim sezoncima garantira zaposlenje najmanje devet mjeseci svake od iduće tri godine, što znači stabilna i kvalitetna primanja čitavu godinu, status zaposlenog radnika te produženo mirovinsko osiguranje, kao i prednost pri zapošljavanju u stalni radni odnos u Valamaru.

Valamarovim zaposlenicima su na raspolaganju i druge pogodnosti kao što su posebne pogodnosti koje Valamar osigurava svojim zaposlenicima poput popusta na proizvode i usluge kod partnera. Više informacija o otvorenim radnim mjestima dostupno je i na web stranici dobarposaouvalamaru.com.
loading...

Izdvojeno

11. kolovoz 2020 03:27