StoryEditorOCM

Mediteranski sajam i njegov voditelj, Vedran Kraljević, dobitnici vrijednog priznanja Hrvatske gospodarske komore

Piše Dv
20. ožujka 2023. - 11:11

Na svečanom otvorenju 21. Mediteranskog sajma projekt Mediteranski sajam i njegov voditelj Vedran Kraljević dobili su nagradu od Hrvatske gospodarske komore…

Nagrada je veliko priznanje za sav dosadašnji trud i zalaganje svih OPG-ova, malih proizvođača, poduzetnika iz Hrvatske kao i za vodstvo ovog sajma.

Ova je nagrada svih onih koji svakodnevno rade na promicanju održivog razvoja, koji neumorno predstavljaju ekološke i tradicijske proizvode kao i proizvode iz područja zelenog poduzetništva.

Podsjetimo kako Mediteranski sajam već godinama nudi autentično iskustvo svim posjetiteljima, a malim proizvođačima koji su u njega uključeni omogućuje prezentaciju njihovih proizvoda, lakše povezivanje sa zainteresiranim pojedincima kao i bolji plasman na tržište.

Sajam je značajan zbog očuvanja identiteta hrvatskog sela i kulturne baštine, a značajan dio aktivnosti odnosi se na edukaciju svih posjetitelja kao i stručnih javnosti o aktualnim temama koje imaju za cilj očuvanje našeg okoliša, naše bio raznolikosti, osviještenosti o ekološkoj proizvodnji hrane, te poduzimanja aktivnosti na području održivog i odgovornog upravljanja našom zemljom i našim prirodnim bogatstvima.

Veseli činjenica da na sajam dolazi sve više mladih izlagača, što znači da naš dugogodišnji trud i savjetovanje nije uzaludno, istaknuo je voditelj sajma Vedran Kraljević.

Nagrada je veliko priznanje za dosadašnji rad Mediteranskog sajma, kao i za sve one aktivnosti koje će se provoditi u budućnosti, a koje imaju za cilj podići kvalitetu života ljudi, educirati stanovništvo i brinuti o očuvanju tradicijskih proizvoda Hrvatske.

22. rujan 2023 22:33