StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoPROMO- 4.DUBROVNIK CRAFT BEER FESTIVAL

Ljeto u Valmaru počinje s Dubrovnik Craft Beer Festivalom

Piše DV
28. svibnja 2019. - 15:30
Najsadržajniji festival u Dubrovniku – Ljeto u Valamaru i ove godine tradicionalno započinje Dubrovnik Craft Beer Festivalom, koji će se održati u kampu Solitudo 14. i 15. lipnja. Ljetno vrijeme još nam nije stiglo, ali zato nam polako stiže četvrto izdanje tog festivala na kojem nas očekuju razne vrste domaćih craft piva, besplatni koncerti najvećih hrvatskih i regionalnih izvođača te food corner za sve gurmane i one koji se tako osjećaju
 
Nakon uspješne dvije godine festivala u kojemu su brojni posjetitelji mogli uživati u mnogim besplatnim koncertima pa čak i u utakmici Svjetskog prvenstva u nogometu, Valamar vam i ove godine donosi besplatne koncerte najvećih hrvatskih i regionalnih izvođača. Posjetitelji će u ova dva dana festivala moći uživati u desecima vrsta točenih zanatskih piva iz nekoliko domaćih mikro pivovara, a za odličnu glazbu pobrinuti će se naš rezidencijalni DJ uz vrhunske glazbenike.
 
Prvi dan Festivala, 14. lipnja posjetitelje će zabavljati grupa Darko Rundek & ekipa predvođena neponovljivim Darkom Rundekom te pioniri nove regionalne pop scene koji su publiku osvojili hommageom Dino Dvorniku - Zemlja Gruva.
 
Drugi dan Festivala, 15. lipnja rezerviran je za dva kultna benda, legendarni Psihomodo Pop i Pips Chips & Videoclips.
 
Za sve gurmane osiguran je i food corner, gdje ćete moći “razmaziti“ svoja nepca odličnom gastronomskom ponudom. Radno vrijeme festivala oba dana bit će od 18 do 2 sata iza ponoći, a osim besplatnog ulaza, svim posjetiteljima, osiguran je i besplatan parking.
 
24. travanj 2024 11:52