StoryEditor
Turizam i gospodarstvoPRVE TURISTIČKE LASTE

Hrvatska domaćin prvog putovanja putničkih agenata iz SAD-a u Europu od pojave globalne pandemije!

Piše DV
26. travnja 2021. - 13:28
Sudionici prvog organiziranog putovanja turističkih agenata iz Amerike u Europu od pojave pandemijeHtz

U organizaciji agencije RealCroatia i Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u SAD-u, u Hrvatskoj se održava prvo organizirano putovanje turističkih agenata iz Amerike u Europu od pojave globalne pandemije koronavirusa. U programu putovanja sudjeluje osam američkih putničkih agentica, čije su agencije usko specijalizirane za putovanja u segmentu luksuznog turizma, a koje će do 30. travnja obići hrvatske destinacije, Zagreb, Plitvička jezera, Zadar, Trogir, Split, Hvar, Pelješac i Dubrovnik.

image
Sudionici prvog organiziranog putovanja turističkih agenata iz Amerike u Europu od pojave pandemije
Htz

„Činjenica da je prvo europsko putovanje američkih putničkih agenata organizirano upravo u Hrvatskoj pokazuje kako Amerikanci željno iščekuju nova putovanja u našu zemlju, odnosno potvrđuje poziciju naše zemlje kao tražene, sigurne i dobro pripremljene destinacije. U tome je pomogla i činjenica što smo tijekom prošle godine bili jedna od rijetkih destinacija koje su bile otvorene za američke goste, a još bolje trendove očekujemo u ovoj godini u kojoj smo s američkim tržištem povezani direktnom aviolinijom na relaciji New York – Dubrovnik. Siguran sam kako će ovo studijsko putovanje dodatno doprinijeti prepoznatljivosti naše zemlje na tržištu SAD-a, našem najvažnijem dalekom tržištu“, istaknuo je direktor HTZ-a Kristjan Staničić, nadodavši kako je luksuzni turizam jedan od traženijih proizvoda u vrijeme pandemije.

Više informacija i prateće fotografije možete pronaći u privitku, a za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju. Hvala.

14. svibanj 2021 22:24