StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoPOSEBNO PRIZNANJE ZA OSTVARENE REZULTATE

Aminess Grand Azur Hotel u Orebiću nositelj Travelife Gold certifikata  

Piše DV
12. studenog 2019. - 10:41
Aminess Grand Azur Hotel u Orebiću dobio je prestižni certifikat Travelife Gold, jednu od najprestižnijih priznanja za održivo poslovanje u turizmu kojom se potvrđuje da se hotel pridržava najstrožih etičkih i ekoloških standarda u svom poslovanju. Zaštite okoliša, životinja i bioraznolikosti, lokalne kulture i naslijeđa, odnos prema lokalnoj zajednici i djelatnicima te podrška lokalnoj ekonomiji samo su neka od standarda koje je uspješno zadovoljio Aminess Grand Azur Hotel.
 
Travelife je međunarodni certifikacijski sustav koji promiče održivost unutar turističke industrije koja je bitan segment turističkog poslovanja, čime se pomaže očuvanju jedinstvenih prirodnih i kulturnih osobitosti destinacije. Travelife ima otprilike 1500 članova u više od 50 zemalja diljem svijeta, a ovaj certifikat priznaje i promiče krovna svjetska ustanova za održivost u turizmu, GSTC - Global Sustainable Tourism Council.
 
„Ponosni smo što Aminess Grand Azur Hotel zadovoljava najviše standarde održivog razvoja. Certifikat Travelife Gold rezultat je našeg kontinuiranog i predanog rada na ovom području s čime se planiramo nastaviti baviti i u budućnosti. Ovaj certifikat ujedno je i potvrda naših dosadašnjih postignuća i nastojanja da svim našim gostima omogućimo što ugodniji boravak“, izjavila je Marina Brčić, direktorica Aminess Grand Azura.
 
U svakoj od 185 soba i apartmana goste Aminess Grand Azur Hotela očekuje panoramski pogled na more koje Pelješac spaja s obližnjom Korčulom. Hotel nudi dva obnovljena vanjska bazena sa slatkom vodom i terasu za sunčanje, a restorani poslužuju jela mediteranske kuhinje pripremljena s domaćim maslinovim uljem, uz izbor lokalnih crnih vina.
 
Uz Aminess Grand Azur Hotel u Orebiću, Aminess Lume Hotel na Korčuli također je od ove godine ponosni nositelj certifikata Travelife Gold, dok je Aminess Maestral Hotel u Novigradu nositelj certifikata od 2013. godine.
 
18. travanj 2024 11:53