StoryEditorOCM
Kulturainteraktivna izložba u lazaretima

Videoigranje s umjetnošću: izložba koja se pokreće kontrolerima za PS i Xbox, mobitelom i glasom, a posjetitelji neka donesu mobitele, napravit će vlastiti glazbeni video!

Piše DV
24. listopada 2022. - 11:44

U organizaciji Lazareta - kreativne četvrti Dubrovnika i Dubrovačke baštine d.o.o. po drugi put vraća se nesvakidašnja interaktivna izložba „Videoigranje s umjetnošću“ koja predstavlja kreiranje audio/vizualne glazbe kroz popularni pristup igranja videoigrica.

Umjetnici Filip Merčep, višestruko nagrađivani udaraljkaš i Boy van Ooijen, stručnjak za elektroničku glazbu, predstavit će izložbu koja se pokreće kontrolerima za PlayStation, Xbox, mobitelima i glasom. Napominjemo posjetiteljima da na izložbu obavezno ponesu svoje mobitele jer će im trebati da uz svoje prijatelje naprave pjesmu s videom! Nakon izložbe svaki će posjetitelj dobiti snimku audiovizualne kompozicije svoje grupe.

Termini za grupe od po maksimalno 15 posjetitelja organizirani su svaki dan od 26.-28. listopada u 4. lađi Lazareta. Molimo sve zainteresirane da se za rezervaciju termina prijave na email adresu: ivana@dubrovackabastina.com

Izložba će biti zatvorena 28. listopada koncertom elektroničke glazbe s početkom u 19:30 u 5. lađi Lazareta, na kojemu će umjetnici Filip Merčep i Boy van Ooijen predstaviti svoje skladbe za vibrafon, bubnjeve i elektroniku.

Ulaz na koncert je slobodan.

20. travanj 2024 12:10