StoryEditor
KulturaJEFTINIJE NEGO LANI

Ulaznice za Dubrovačke ljetne igre od danas u prodaji po cijeni od 50 do 300 kuna

Piše DV
24. lipnja 2020. - 14:35
CROPIX
Ulaznice za većinu glazbenih, dramskih i plesnih programa koji će, u razdoblju od 10. srpnja do 25. kolovoza ove godine, biti izvedeni na 71. Dubrovačkim ljetnim igrama, od danas su u prodaji do čak 50 posto povoljnijim cijenama u odnosu na prijašnje festivalske sezone.

Ove godine nije aktivan popust od 30 posto za stanovnike Dubrovačko-neretvanske županije kao ni za studente, no cijene ulaznica su značajno smanjene, prilagođujući se nastaloj situaciji, pa je primjerice najjeftinija karta 50 kuna, a najskuplja 300 kuna, dok ostale cijene ovise o izvedbi i odabranom mjestu u gledalištu. Kupnjom ulaznica za tri glazbene izvedbe, ostvaruje se gratis ulaznica za jedan glazbeni program po izboru. Iz DLJI najavljuju još povoljnosti za kupovinu karticama.

Lokalna prodaja ulaznica kreće u srijedu 1. srpnja, kad će blagajna u Festivalskoj palači, Od Sigurate 1, početi sa svakodnevnim radom od 9 do 21,30. Ulaznice će biti dostupne i na lokacijama izvođenja programa, dva sata prije početka.

Dubrovačke ljetne igre poštivat će preporuke HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 tijekom održavanja svih festivalskih događanja, a za svaku izvedbu vodit će se evidencija osoba koje sudjeluju u programu kao i evidencija gledatelja od kojih će se već pri kupnji ulaznica zatražiti da ostave svoje ime, prezime i kontakt broj, priopćili su iz DLJI. Festivalske blagajne će imati postavljene zaštitne pregrade između blagajnika i posjetitelja te će se osigurati beskontaktno plaćanje. Sva sjedeća i stojeća mjesta će biti označena i međusobno udaljena najmanje 1,5 metar, poštivat će se i preporučena udaljenost od četiri metra između publike i izvođača na sceni. Gledateljima će biti dostupna dezinfekcijska sredstva, a preporučuje se i korištenje zaštitnih maski.
#DLJI
loading...

Izdvojeno

28. lipanj 2020 15:30