StoryEditor
KulturaPETAK U 18:00 SATI |

SALOČA OD ZRCALA Projekcija filma ‘‘Zemljani‘‘ Shauma Monsona

Piše dv
25. studenog 2020. - 09:12
Film Zemljani u Saloči od zrcaladkd
Projekcija veoma kvalitetnog i edukativnog filma “Zemljani” Shauma Monsona održat će se u petak, 27. studenoga 2020. s početkom u 18 sati u Saloči od zrcala Narodne knjižnice Grad. Ovo događanje organizirano je u suradnji Udruge Crveni tepih i Dubrovačkih knjižnica.
 
Izvrsni film redatelja Shauma Monsona dojmljivim dokumentarnim prizorima pokazuje destruktivni, suicidalni trend civilizacije u kojoj živimo. Govori kako je nužno već danas promijeniti takozvani “naš način života”, definiran konzumerizmom koji razara i iscrpljuje ograničene resurse planeta i opasno remeti njegovu prirodnu ravnotežu.
 
Film pokazuje važnost skladnog ljudskog suodnosa sa svim živim bićima na Zemlji (koja ljudsku rasu egzistencijalno ne ugrožavaju) jer ovaj planet će još dugo biti i njihov i čovjekov jedini dom u Univerzumu (ili Multiverzumu). Ako ljudska vrsta preživi.
 
Zbog pridržavanja svih epidemioloških mjera i preporuka, u skladu s tim i ograničenog broja posjetitelja, dolazak na video projekciju potrebno je najaviti mailom na press.dkd@gmail.com ili na broj telefona 441-986.
 

Izdvojeno

01. ožujak 2021 14:28