StoryEditorOCM
KulturaNOVOSTI IZ TEATRA

Publiku očekuju reprize "Južine", stiže Ecija Ojdanić i Kazalište Moruzgva, a počele su čitače probe za "Hamlet - evidencija zločina jedne monarhije”

Piše Dv
8. rujna 2021. - 17:01

Kazalište Marina Držića započelo je s radom u novoj umjetničkoj sezoni. Ovog tjedna pogledajte 10. & 11. rujna u 20 sati crnohumornu komediju “Južina”. Autorski projekt Vedrane Klepice i Aleksandra Švabića odvest će Vas u predvorje imaginarnog hotela Laguna Premium Palace! U predstavi igraju Zdeslav Čotić, Marija Šegvić, Bojan Beribaka, Ivana Gulin, Glorija Šoletić i Marko Capor.

Nestabilna financijska situacija, promjenjivo i varijabilno stanje na tržištu, munjevite promjene turističkih i destinacijskih trendova između sezona, utjecaj atmosferskog tlaka i vlage u zraku te taj neizostavan i krhak element ‘ljudskog faktora’ dovele su zaposlenike Laguna Premium Palace hotela na rub njegove izdržljivosti.  

Već idući tjedan u goste stiže Ecija Ojdanić i Kazalište Moruzgva. Koprodukcijska komedija “Jel tako Zorane” premijerno će zaigrati 15. rujna u 20 sati, a potom su reprize na programu 16. i 18. rujna. Rezervirajte svoje mjesto na telefon 321 088 ili na e-mail: blagajna@kmd.hr.

image
Jel tako Zorane?
KMD

Također, 6. rujna u kazališnom salonu KMD-a održana je prva čitaća proba s redateljicom Livijom Pandur za predstavu “Hamlet - evidencija zločina jedne monarhije”. Autori teksta su Tibor Hrs Pandur i Livija Pandur prema dramama “Dan umorstava u povijesti o Hamletu” Bernarda-Marie Koltèsa i “Hamlet” Williama Shakespeara.

image
KMD

U predstavi igraju: Zdeslav Čotić, Mirej Stanić, Nikša Arčanin i Marija Šegvić.

25. travanj 2024 14:46