StoryEditorOCM
KulturaSUTRA U SALOČI OD ZRCALA

Predavanje Olivere Drutter ''Sram naspram osobne moći i užitka''

Piše PSD.
8. siječnja 2020. - 12:27
U suradnji Centra za integrativni razvoj i Dubrovačkih knjižnica, integrativna terapeutkinja Olivera Drutter, održat će u četvrtak, 9. siječnja 2020., predavanje u Čitaonci Narodne knjižnice Grad pod naslovom ”Sram naspram ‘osobne moći’ i užitka” s početkom u 18 sati.

Živimo u svijetu u kojem se stalno nadmećemo, kroz partnerske odnose, financijski uspjeh, status u društvu i slično. Ako smo zapleteni u osjećaj vlastite nemoći, tuđa postignuća će nas fascinirati i pokušat ćemo ih kopirati. Međutim, svi se rodimo s potencijalom za sve, pa tako i za Osobnom moći. To nam je prirodno pravo dato po rođenju. U procesu odrastanja i neadekvatnom podrškom od strane autoriteta, mi potisnemo, kompenziramo ili negiramo sposobnost za Osobnu Moć.

Na ovom predavanju Drutter će govoriti o samopouzdanju, autonomiji i volji. Sve ovo čovjeku je neophodno u ostvarivanju sebe i svojih potencijala. Govorit će i o osjećaju srama koji čovjeka sprječava u razvoju zdravog i funkcionalnog Ega, o tome kako sram nastaje i koji je put izlaska iz tog teškog i toksičnog osjećaja.

Predavanja Olivere Drutter, voditeljice CIR (Centar za intergativni razvoj) Dubrovnika, škole namijenjene osobnom razvoju i edukaciji za tjelesno orijentiranog terapeuta po CIR metodi, su za sve one koji su zainteresirani za svoj osobni razvoj i za edukaciju budućeg terapeuta.

Predavanje je i uvod za radionicu koju će Drutter održati na temu ovog javnog predavanja u subotu 11. siječnja 2020. od 14:00 do 18:00 sati.
19. travanj 2024 16:31