StoryEditorOCM
KulturaFESTIVALSKA PALAČA

Nakon 35 godina rada na Dubrovačkim ljetnim igrama, bivša voditeljica garderobe, gospođa Anka Labaš, odlazi u zasluženu mirovinu

Piše Dv
7. listopada 2022. - 14:01

Djelatnica Dubrovačkih ljetnih igara, Anka Labaš, nakon 35 godina rada u Dubrovačkim ljetnim igrama, odlazi u mirovinu. Povodom toga, okupile su se njezine kolege te je priređeno prigodno druženje u Festivalskoj palači, a gospođa Anka dobila je i poklon.

Inače, gospođa Anka Labaš, tada voditeljica garderobe, u kolovozu 2014. bila nam je sugovornica za reportažu u Dubrovačkom vjesniku. Tad smo pričali s njom i njezinim kolegicama, a podijelila je s nama detalje o tom vrlo važnom poslu ‘u pozadini‘, posebno je istaknula jednu ‘crticu‘ kad bi se nakon odrađene predstave ona i njezine kolegice vraćale s posla. 

image

S kolegicama Majom Nagy i Kaćom Carević, Dubrovački vjesnik, 2014.

Screenshot

- Sreća pa nismo strašljive kad idemo doma. Često kad nas vide u tim kasnim urama mnogi pomisle da smo došle s neke zabave i da smo pijane, a zapravo smo bile na poslu, navela nam je svojedobno gospođa Anka i izmamila nam osmijeh. 

Tada smo je pratili na Lokrum 

- Čestitamo našoj dragoj teti Anki Labaš na zasluženom odlasku u mirovinu nakon 35 godina u Igrama, napisali su na Facebook-stranici Igara, a mi se pridružujemo lijepim željama. 

24. travanj 2024 00:33