StoryEditor
KulturaBESPLATAN KONCERT I BESPLATAN PRIJEVOZ

London Handel Players u Kabogi

Piše DV
8. studenog 2019. - 16:13
Suradnja Dubrovačkih ljetnih igara i zaklade Caboga Stiftung, nastavlja se besplatnim koncertom kojeg će u ljetnikovcu Bunić Kaboga izvesti ansambl London Handel Players, u subotu 16. studenog, u 20 sati. Iz DLJI najavljuju kako će u svom programu Svečanost baroknog plesa, ovom prigodom izvesti djela G.F. Händela, J.B. Lullya, M. Maraisa, J.S. Bacha, A. Campra, J. Leclaira i J.F. Rebela.

Idući dan, 17. studenog ansambl će održati besplatnu radionicu za učenike Umjetničke škole Luka Sorkočević. Ansambl London Handel Players, hvaljen u New York Timesu zbog „produhovljene dubine“ i „besprijekorne vještine muziciranja“, svojim nastupima i albumima očarava publiku diljem svijeta. Od debija 2000. godine u sklopu Händelova festivala u Londonu u Händelovoj župnoj crkvi St George Hanover Square, ansambl redovito izvodi barokna komorna djela i koncerte u vodećim koncertnim dvoranama i na festivalima u Ujedinjenom Kraljevstvu, Europi i Sjevernoj Americi te surađuje s vodećim svjetskim pjevačima.

Besplatne ulaznice za ovaj koncert mogu se, od ponedjeljka do petka, od 10 do 14 sati, preuzeti u Festivalskoj palači. U suradnji s Libertasom, uoči koncerta je osiguran besplatan prijevoz autobusom, s polaskom u 19 sati i 30 minuta s Pila, uz zaustavljanje na stanici u Vukovarskoj ulici.
loading...

Izdvojeno

08. kolovoz 2020 02:56