StoryEditor
KulturaTEATAR RUGANTINO |

DRAŽEN ČUČEK I JELENA MIHOLJEVIĆ Nježna i pomalo uznemirujuća komedija "Uvijek će nam ostati ljubav" ovog vikenda u KMD-u

Piše Dv
14. siječnja 2021. - 12:44
Uvijek će nam ostati ljubav gostuje u KMD-uKMD

Komedija "Uvijek će nam ostati ljubav" prema tekstu Miloša Radovića u produkciji Teatra Rugantino dolazi u goste 16. siječnja u 20h. Jelena Miholjević i Dražen Čuček po prvi puta zajedno na sceni uz pomoć nadahnute režije Darija Harjačeka! Izrazit će pred publikom težinu i radost ljubavi. Ljubavi koja nakon svega ostaje. A koja nekad započinje, a nekad završava brakom.

Nježna je to i pomalo uznemirujuća komedija o metamorfozama ljubavi u kojoj se propituje zajedništvo dvoje ljudi koje u trenucima krize i nerazumijevanja, razdvajanja i mirenja, može održati samo ljubav. Istovremeno to je i smiješna i tužna priča o braku.

S jedne strane autor stavlja inertnog, šarmantnog, neuhvatljivog sredovječnog sveučilišnog profesora Medu čija će pozicija biti vječito izbjegavanje odgovornosti i duboko cinično gledanje na sve što je ljudsko, dok mu s druge strane suprotstavlja veselu i prpošnu, životu i običajima bližu ženu – Jelenu koja zagazivši duboko u svoje četrdesete čvrsto odlučuje razbiti monotoniju njihove dugogodišnje veze brakom.

Izdvojeno

05. ožujak 2021 03:29