StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetNOVOIZABRANI PREDSJEDNIK

ZORAN MILANOVIĆ 'Trostruko ubojstvo u Splitu me šokiralo. Mogu razumjeti ljude koji na Facebooku podržavaju ubojicu, ali to treba prestati'

16. siječnja 2020. - 21:43
Zoran Milanović bio je gost Dnevnika Nove TV. Prvi je to veliki intervju novoizabranog predsjednika koji će biti inauguriran u veljači, prenosi Jutarnji list.

Na početku je prokomentirao trostruko ubojstvo u Splitu.

- Šokiralo me to, kao i vas. Split živi od sigurnosti, nije baš siguran grad, ali nije ni najgori na svijetu. Vi se u Hrvatskoj možete kretati sigurno, ali ovo je šok i treba raditi na prevenciji. Mogu razumjeti i ljude koji na Facebooku iznose takve stavove, ali to treba prestati. Tu Vlada ima moju podršku, izjavio je, referirajući se na poruke podrške ubojici Filipu Zavadlavu.

- Split je naš drugi najveći grad, to je jedna raznorodna sredina za razliku od Zagreba. U Splitu ima dijelova u kojima sam dobio 78% glasova, a ima ih i gdje sam dobio 18 posto. Taj grad je nastao na mišićima, na velikom rastu, i to se do dan danas nije uspjelo pomiriti. To je sociološki i sigurnosno veliki izazov, rekao je u intervjuu Mislavu Bagi, prenosi Jutarnji list.
18. travanj 2024 15:49