StoryEditor
Hrvatska i svijetPORUKA IZ MEĐUGORJA |

ZDRAVKO MAMIĆ NAKON SEDAM MJESECI ŠUTNJE - ‘Ovo prvi put govorim o Bjelici, to je prava istina‘

Piše sportske.jutarnji.hr
22. svibnja 2020. - 21:30
Na fotografiji: Zdravko MamicCROPIX
Zdravko Mamić, bjegunac od hrvatskog pravosuđa i savjetnik Dinama, dao je ekskluzivni intervju za Dnevni Avaz u kojem se, dakako, osvrnuo na zbivanja u redovima Modrih, donose sportske.jutarnji.hr.

Mamić je u prvom intervjuu nakon sedam mjeseci, između ostaloga, komentirao smjenu Nenada Bjelice.
Na početku se Mamić zahvalio svim stanovnicima BiH zbog kojih se od dolaska u Međugorje osjećao kao kod kuće, a onda je krenuo komentirati sada već bivšeg trenera Modrih.

"Na Bjeličin odlazak nitko pametan nije niti pomislio, a kamoli ga priželjkivao. Jedini razlog zbog kojeg je Bjelica otišao je taj što je predloženo smanjenje primanja u vrijeme korona krize. On je to odbio, i to u usmenom i pismenom obliku. Ovo prvi put govorim, znači i u usmenom obliku. Ali to je sada završena priča. Idemo dalje. Dinamo ima novog mladog i talentiranog trenera. Ali, ako me pitate da li mi je žao, moj odgovor je da, žao mi je" – rekao je Mamić za Dnevni Aavaz.

Bosanski je medij zanimalo pitanje o budućnosti Amera Gojaka, BiH reprezentativca u redovima Dinama.
"Nama nije cilj da prodamo Gojaka. I to se neće desiti. Mogu reći da će Dinamo biti jači nego u proteklim sezonama. Dolaze nam novi igrači i Dinamo neće ići u rasprodaju igrača, kako su mnogi priželjkivali", objasnio je Mamić, donose sportske.jutarnji.hr.
loading...

Izdvojeno

12. kolovoz 2020 08:53