StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetKOORDINATOR STUDIJE |

VALENTIN DUJMOVIĆ O PROJEKTU VRIJEDNOM 470 MILIJUNA KUNA: Kvalitetna vodoopskrba zadarskih otoka olakšati će život svima u zajednici

Piše DV
22. rujna 2020. - 17:55
Proteklog tjedna u Vladi održan je sastanak vezan za nastavak izrade studijske dokumentacije za vodoopskrbu zadarskih otoka. Projekt je to vrijedan oko 470 milijuna kuna, a za glavnog koordinatora imenovan je zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda, Valentin Dujmović koji je za Dubrovački vjesnik komentirao pokretanje projekta kao i svoju ulogu u procesu:

-Kada govorimo o ovom projektu prvo treba naglasiti kako smo još prije dvije godine s predstavnicima jedinica lokalne samouprave odradili sastanke te dogovorili pokretanje ovog kao i još drugih projekata. Važnu ulogu u pokretanju cijele priče imao je župan Zadarske županije, Božidar Longin, koji je i kao član Upravnog vijeća Hrvatskih voda aktivno sudjelovao u realizaciji projekata. Mislim da se na ovaj način odaslala poruka kako se zajedničkim radom može dati doprinos prema unaprjeđenju kvalitete života građana.

Ovaj projekt za mene predstavlja veliki uspjeh cijelog tima te se zahvaljujem svima koji su mi ukazali povjerenje i imenovali me za glavnog koordinatora. Izazovi koji su ispred mene su već dio mog posla kojeg obavljam kao zamjenik generalnog direktora tako da sam uvjeren kako će se sve odraditi na nivou. Očekujem kako će cijela studija biti završena kroz idućih 6 mjeseci, a treba reći kako će i EU fondovi biti od značaja prilikom provedbe projekta-, za Dubrovački vjesnik rekao je Dujmović.
 
24. travanj 2024 15:29