StoryEditorOCM

UŽIVAJTE U ČARIMA MLJETA: Upoznajte Odisejev otok besplatnim turama kajacima, bicikima, a potom se okrijepite u gastro kutku uz koncert Valetuda

Piše Dv
7. listopada 2021. - 16:37

Nacionalni park Mljet kao nositelj projekta Odise(j)a Mediterranea Vas poziva na Dan otvorenih vrata u nedjelju, 10. listopada 2021.

Uživajte u prekrasnoj prirodi otoka Mljeta kroz bogat program koji je Nacionalni park Mljet pripremio za Vas i ovu godinu.

Upoznajte ovaj čaroban otok kroz besplatne ture kajacima, biciklima te šetačko-planinarske ture na raznim lokacijama Nacionalnog parka Mljet u vremenu od 10:00-17:00 sati. Ture kreću iz Pomene i Vrbovice, a za sudjelovanje na spomenutim turama potrebno se prijaviti na mail turizam@np-mljet.hr do petka, 08. listopada do 12:00 sati.

Drugi dio dana rezerviran je za zabavno-glazbeniprogram gdje će ispred hotela Odisej u Pomeni od 18:00 sati biti upriličen gastro kutak uz koncert popularne dubrovačke rock grupe Valetudo. Ulazak na koncert kao i degustacija hrane su također besplatni.

Projekt Odise(j)a Mediterranea - unaprjeđenje sustava održivog upravljanja, turističke valorizacije i interpretacije prirodne baštine na području NP Mljet, financiran je sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj kroz mjeru 6c2, a vrijednost projekta iznosi 32.645.120,13 kn od toga je 16.995.984,85 kn bespovratnih sredstava.

Ovim projektom cilj NP Mljet bio je poboljšati i unaprijediti posjetiteljsku infrastrukturu, obogatiti kvalitetu i brojnost turističkih, edukativnih i rekreativnih sadržaja parka Partneri na projektu su Turistička zajednica Općine Mljet, udruga DEŠA i HGSS.

23. travanj 2024 19:02