StoryEditor
Hrvatska i svijetLEPA BRENA OTKRIVA ZA SLOBODNU DALMACIJU

U dubrovačkoj bolnici od glavnog kirurga dobila sam po "presvijetloj"

Piše Vinko Paić
3. prosinca 2019. - 08:58

Fahreta Jahić Živojinović, alias Lepa Brena (59), pjevanjem se počela baviti još u ranom djetinjstvu iako nikad nije mogla ni zamisliti da će od toga živjeti, proputovati gotovo cijeli svijet i postati jedna od najpopularnijih pjevačica Balkana s najvećim glazbenim tiražama u povijesti na ovom području.

Prošle je godine koncertom u beogradskoj Štark Areni proslavila velikih 35 godina uspješne karijere, a pravi se spektakl sprema 14. i 15. prosinca, kada će Zagrebu i hrvatskoj publici pokloniti noć za pamćenje.

Planirate li nakon Zagreba i Split uskoro razveseliti koncertom?

Poslije Zagreba planiramo ostale koncerte u dogovoru sa Star produkcijom. U Splitu nisam nastupala zaista dugo, posljednje koncerte, njih četiri, održali smo na Gripama, što mi je ostalo u fantastičnom sjećanju.
Imali smo dva dana po dva nastupa.

U doba najveće popularnosti snimili ste serijal filmova “Hajde da se volimo”. Sjećate li se neke anegdote?

Na otoku Lopud preko puta Dubrovnika snimali smo drugi dio filma i svaki dan ustajali u šest. Jedno sam jutro kasnila i brzo silazila niz stepenice, a kako sam bila u visokim štiklama, odlomile su mi se, a ja pala baš na onaj dio tijela koji gubi časno ime.
Potom sam osjetila bol u bedrima i shvatila da mi se štikla zabola u meso blizu kuka. Izvadila sam je i uspjela doći do ekipe.
Hitno su me gliserom prevezli u dubrovačku bolnicu. Možete zamisliti scenu kako dolazim na kirurgiju u kupaćem kostimu zaogrnuta ogrtačem i s krvavom ranom na bedrima.

Kad je stigao glavni kirurg rekao mi je: “O, dobro došla Lepa Breno, da vidimo kakav to problem imate?” Dobila sam cjepivo protiv tetanusa i onda je krenulo šivanje.

Međutim prije toga me tri puta udario po dupetu i rekao da će sve biti kao bombon (smijeh). Snimanje smo nastavili nakon dva dana, a ova mi je scena iz bolnice i danas presmiješna i simpatična.

Cijeli razgovor pročitajte ovdje.

#LEPA BRENA
loading...

Izdvojeno

03. srpanj 2020 22:49