StoryEditorOCM

U 49. GODINI PREMINUO DAMIR IZ ‘ŽIVOTA NA VAGI‘: Iza njega je ostala kći zbog koje se i prijavio u show

Piše Jutarnji list
23. listopada 2020. - 18:04
Damir Leskovec, kandidat prve sezone RTL-ova showa "Života na vagi", preminuo je ovoga tjedna u 49. godini od posljedica plućne bolesti te pretrpljenog moždanog udara, donosi Jutarnji list.

Bio je samohrani otac koji je prije 14 godina postao udovac, a sebe i kćer Valentinu uzdržavao je radeći kao zaštitar i vozač. Njegova supruga Dijana umrla je nakon duge i teške borbe s multiplom sklerozom.
Damir je imao zdravstvenih problema već pri ulasku u "Život na vagi" 2017. godine, kad je izjavio da je gubitak kilograma za njega "pitanje života i smrti".

U show je ušao sa 173,9 kilograma, a izgubio je nešto više od 18 kilograma. Tijekom snimanja sprijateljio se s mnogim kandidatima, uključujući i Gabrijelu Crnjac, koja je ovu tragičnu vijest i potvrdila zajedničkim prijateljima.

Damir, koji je po zanimanju bio obućarski tehničar, sudjelovanje u RTL-ovu showu doživljavao je kao zadnju slamku spasa.
- Samo neka je zdravlja, jer jedino ono mi garantira da ću dobiti još koju godinu provedenu sa svojom kćeri - izjavio je Leskovec prilikom ulaska u "Život na vagi" 2017, donosi Jutarnji list.
 
25. travanj 2024 18:15