StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetzanimljivi naslovi

Srpski mediji sasuli drvlje i kamenje po svojim reprezentativcima: ‘Hrvati gledaju i likuju. Ustaše se slade zbog naše utakmice‘

Piše Dv
28. studenog 2022. - 13:43

Srbija i Kamerun odigrali su spektakularnu utakmicu u sklopu 2. kola skupine G Svjetskog prvenstva u Kataru. Završilo je 3:3, a Srbi su u njoj nakon 0:1 došli do 3:1, a zatim su u samo nekoliko minuta primili dva gola 3:3.

Srpski mediji očekivano su sasuli drvlje i kamenje na svoje reprezentativce, pa tako Alo.rs u naslovu piše: "Orlovi zalutali na mundijalskom rolerkosteru. Srbija gubila, preokrenula na 3:1 pa ostala bez pobjede u najluđem meču." Isti portal osvrnuo se i na reakcije iz Hrvatske te piše: "Hrvati gledaju Srbiju i likuju. Ustaše se slade zbog naše utakmice".

image
AFP

B92 piše o "kolapsku Srbije", a MozzartSport ide korak dalje pa u naslovu navodi: "Afrički mentalitet Srbije. Osvojen bod, dva izgubljena. Švicarska se mora pobijediti".

Kurir također navodi da se Srbija "raspala" i u naslovu piše: "Kamerun šokirao Srbiju, ali smo i dalje gospodari svoje sudbine! Srbija prosula ogromno vodstvo. Protiv Švicarske za prolaz dalje".

Mondo je objavio naslov: "Srbija za dvije minute prosula sve, ovako se ne smije na Svjetskom prvenstvu. Tri gola nisu bila dovoljna, sada je komplicirano", a usto se pita: "Gdje je obrana Srbije? Šokantni kiksevi i dva gola Kameruna. Mislili smo gotovo je, a onda su počele katastrofalne greške."

24. travanj 2024 17:49