StoryEditor
Hrvatska i svijetVELIKO SRCE ZA DJECU NERETVE

Skupljeno 400.000 kuna za nabavku sanitetskog vozila

Piše DV
16. listopada 2019. - 13:37
Zamjenica župana Žaklina Marević nazočila je u Zagrebu konferenciji za novinare na kojoj je ravnatelju DZ Metković Mihovilu Štimcu uručen vaučer na 400 tisuća kuna skupljenih u humanitarnoj akciji “Veliko srce za djecu Neretve”.
Naime, konferencija je održana u organizaciji Instituta za promicanje i razvoj doline Neretve, koji je ovu akciju i pokrenuo, a u cilju sakupljanja 500 tisuća kuna za nabavku sanitetskog vozila za Dom zdravlja u Metkoviću te drugu potrebnu medicinsku opremu.
Kako je ravnatelj Instituta Antonio Volarević kazao na konferenciji, odaziv građana ovoj hvalevrijednoj akciji je bio izvanredan, a sredstva se na posebno otvoren račun mogu donirati još do 18. listopada, kada akcija završava.
Osim Dubrovačko-neretvanske županije koja je akciju “Veliko srce za djecu Neretve” u potpunosti podržala, prikupljanju sredstava su se odazvali i brojne ustanove i pojedinci, ali i brojni poznati Neretvani.
Na konferenciji za novinare prigodno su obilježeni i Dani Neretve u Zagrebu, koje Dubrovačko-neretvanska županija već osmu godinu zaredom podupire.
loading...

Izdvojeno

15. srpanj 2020 05:33