StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetTUŽNA OBLJETNICA |

SJEĆANJE NA VELIKANA - Prošle su dvije godine od smrti omiljenog Olivera Dragojevića

Piše gloria.hr/DV
29. srpnja 2020. - 07:45
Prošle su dvije godine od smrti omiljenog splitskog pjevača, čovjeka kojeg su svi voljeli i uz čije se pjesme odrastalo, feštalo, ljubilo i liječilo slomljeno srce. Prisjećamo se najemotivnijih priča iz života Olivera Dragojevića, ali i njegovih sjajnih životnih savjeta!



"Više volim pivat', nego razgovarati", rekao je u legendarnoj "Svlačionici" Roberta Knjaza Oliver Dragojević koji je djelima, hitovima i sjajnom karijerom to i za života uvijek iznova dokazivao.

S lakoćom je znao izabrati pjesmu koja će postati hit, a svim svojim kolegama ponavljao je iste savjete za uspjeh - najvažnija je pjesma, najvažnije je biti svoj. To ponavljaju svi koji su s njim radili.



Danas kada brojimo drugu godišnjicu da ga nema među nama, njegova pjesma odjekuje njegovom Velom Lukom, a njegovi prijatelji, susjedi, obitelj i glazbenici sjećaju ga se kroz njegove hitove. Koncertom "Trag u beskraju" i ove godine najbliži suradnici žele ga doživjeti u pjesmi, a središnji koncert održat će se 29. srpnja naziva "Trag u beskraju". Na tom koncertu nastupit će Nina Badrić, Petar Grašo, Petar Dragojević i Oliverovi Dupini, uz mnoge glazbenike, gudački orkestar, dirigenta Alana Bjelinskog, a sve pod vodstvom producenta Ante Gele, dok će se večer kasnije velikanu hrvatske glazbe pokloniti mladi glazbenici, donosi gloria.hr.

20. travanj 2024 00:25