StoryEditor
Hrvatska i svijetPROCVJETAO BIZNIS

Šef Astra Zenece počastio se kućom od 8 milijuna dolara

Piše gloria.hr
16. srpnja 2021. - 18:44
Imp Features/Imp Features/Profimedia

Pascal Soriot, izvršni direktor multinacionalne farmaceutske tvrtke AstraZeneca, kupio je novi dom u Australiji za osam milijuna dolara. Kuća se nalazi na sjeveru Sydneya, a pretpostavlja se da ju je kupila njegova supruga dok je on bio u Europi, piše Gloria.

Agent za nekretnine Tim Foote opisao je novo imanje obitelji Pascala Soriota, šefa AstraZenece kao "jednu od najboljih australskih kuća" i dodao: "Ovo je imanje nevjerojatno u svakom pogledu, a nevjerojatna pažnja prema detaljima nema premca. Dom je luksuzni kompleks koji pruža sve što bi bilo koja obitelj mogla poželjeti. Postoji čak i podno grijanje u cijeloj kući."

A da se nije štedjelo na uređenju jasno je iz jednog pogleda na fotografije – dizajneri su pomno uredili svaki kutak luksuznog imanja koje je u cijelosti okruženo zelenilom.

Osim eksterijera, impresivan je i interijer. Kuća se sastoji od četiri spavaće sobe, tri kupaonice, kuhinja s otokom i dnevni boravak spojeni su staklenom stijenom s vanjskom prostorom. Reciklirana drvena građa, zasvođeni stropovi i teraco podovi daju elegantnu raskoš kući iz snova. Kompletna automatizacija, vrhunska klimatizacija, prostrana teretana, podrum i kino s galerijom za umjetnička djela stvaraju osjećaj kao da živite u hotelu.

Pascal Claude Roland Soriot glavni je direktor farmaceutske multinacionalne tvrtke AstraZeneca od listopada 2012., a u poslu mu je najveća podrška supruga s kojom ima dvoje djece, piše Gloria.

item - id = 1113254
related id = 0 -> 1128776
related id = 1 -> 1128060
23. rujan 2021 06:40