StoryEditor
Hrvatska i svijetZARUKE U DUBINI

ROMANTIČNA PRIČA Djevojka prvi put zaronila na Pelješcu i odmah našla škrinju koja će joj obilježiti život

Piše Jutarnji list Foto: podravina.hr
20. kolovoza 2019. - 20:31
Djevojka iz Koprivničkog Ivanca ovog je ljeta imala zaruke o kakvima mnoge niti ne sanjaju: njezin ju je odabranik nakon nešto više od dvije godine veze zaprosio na ljetovanju u Žuljani na Pelješcu, i to pod morem, javlja portal ePodravina, a prenosi Jutarnji list.

Iva Sabljo toga je dana sa svojim Alenom krenula na ronjenje, a njoj je to bilo prvo ronjenje pa je, kaže, mislila samo na disanje i nije ni sanjala da se iza toga krije jedna dobro isplanirana, mjesecima dogovarana organizacija zarukaKada su zaronili, nakon nekog vremena, pod morem su uočili staru škrinju.
- Alen ju je krenuo uzeti, no ja sam mu mahala da pusti sada škrinju, da mora misliti na disanje. Možda bih i odmah shvatila o čemu je riječ da nisam bila toliko usredotočena na svoje prvo ronjenje pa nisam ništa naslućivala - prisjeća se Iva.

Kad su već izvadili škrinju i donijeli je na brod, išli su pogledati što je unutra, a kad ono, šok. - Tamo je stajao prsten, šampanjac i čaše. Kad sam shvatila što se događa, odmah su mi krenule suze radosnice u potocima - smije se ona.Alen je potom kleknuo pred svoju odabranicu, rekao da s njom želi provesti život i pitao je hoće li se udati za njega.
Naravno, rekla je DA, pa su nazdravili šampanjcem s dna mora. A iza ove predivne ljubavne priče, stoji cijela pomno isplanirana organizacija. Škrinju je napravio Alenov otac i to od starih crkvenih vrata. Da bi izgledala staro, odnosno kao da je provela godine na dnu mora, četiri je mjeseca bila potopljena kod njegovog prijatelja u uzgajalištu dagnji.

Pola sata prije samog ronjenja, njegov ju je prijatelj gliserom potopio u blizini, da bi je par mogao bez problema pronaći, a i bio je blizu da je čuva i drži na oku. - Nije što je moj, ali baš je lijepo sve osmislio, kaže za ePodravinu ponosna Iva na svog Alena. Zajedno su više od dvije godine, on je iz Metkovića, a Iva, inače rodom iz Koprivničkog Ivanca, trenutno u Zagrebu završava specijalizaciju iz oralne kirurgije i uskoro počinje raditi u koprivničkom Domu zdravlja, prenosi Jutarnji list.
loading...

Izdvojeno

12. srpanj 2020 06:11