StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetUNIŠTENI PORSCHE

Prizor koji je šokirao građane: vozač ‘ugurao‘ svoj skupocjeni terenac između stupića, nije dobro završilo. Oglasila se i policija

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/JL
5. svibnja 2022. - 14:03

Tko se god jučer oko 16.30 sati našao u Kumičićevoj ulici u Zagrebu ostao je zatečen nesvakidašnjim potezom vozača kraj kojeg je na suvozačevu mjestu sjedila i ženska pratnja, prenosi Slobodna.

Naime, skupocjeni terenac dolazeći iz pravca Svačićeva trga prvo se "uparkirao" u metalne stupiće na istočnoj strani ulice da bi se potom, brže-bolje, pokušao iskobeljati iz nastale situacije. Kako? Malo u rikverc, pa malo u prvu po gasu i potom skretanje na kolnik pa dalje u nepoznato.

Pritom, kao što je vidljivo na snimci koja kruži ujedno i društvenim mrežama, vozač Porschea Cayennea nije mario što se dijelovi karoserije doslovno razlijeću po kolniku i preko kojih potom prelazi s terencem i odlazi u smjeru Miramarske, piše Jutarnji.hr.

- Vjerojatno čovjek ima kasko osiguranje pa će lako riješiti popravak. Pravo je sreća da nikoga u tom trenutku udarca u stupiće nije bilo na pločniku. Radovi su nam na ovom potezu već duže vrijeme i reguliran je promet znakovima, a ovi stupići su postavljeni tu upravo kako bi pješaci bili sigurni, a i kako se razna vozila ne bi zaustavljala jer su se tako znale stvarati još veće gužve nego inače - kaže za Jutarnji jedna stanarka zgrade ispred koje se dogodila nesreća.

Iz PU zagrebačke kažu da su jučer oko 16.30 sati dobili dojavu o naletu osobnom automobila na više stupića. Prema onom dosad utvrđenom, nepoznati je vozač vozio nepoznato vozilo u smjeru juga po Kumičićevoj te je udario u metalne zaštitne stupiće.

- Nastala je samo materijalna šteta, a kriminalističko istraživanje u svrhu pronalaska vozača je u tijeku - rekli su Jutarnjem iz zagrebačke policije.

20. travanj 2024 06:43