StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetSIGURNO U PROMETU|

Prijavite se u Školu sigurne vožnje koju organizira Udruga sigurnost u prometu i AK Župa dubrovačka

Piše dv
12. studenog 2020. - 14:03
Svi vozači znaju da ih autoškole, koliko god dobre bile, neće naučiti kako se ispravno vozi i kako se ponašati u prometu kada se nađu u opasnosti na cesti koja može prouzrokovati prometne nesreću… Te se stvari uče iz iskustva, poručuju iz Udruge Sigurnost u prometu. - Ali katkad iskustvo stečeno na pravim prometnicama dolazi uz velik rizik i puno, puno stresa – zato Udruga Sigurnost u prometu zajedno sa AK Župa dubrovačka započinje sa školom sigurne vožnje, a sve uz siguran i zabavan način. Drugi u Hrvatskoj, prvi u Dalmaciji.

Uz upute vrhunskih vozača, osvajača medalja i obrazovanih instruktora usvajate smjernice iz kojih proizlazi sigurno vladanje vozilom. Simulacijama raznih nepredvidivih i ekstremnih uvjeta u mogućnosti ste učvrstiti svoja znanja i iskušati vozačke vještine u potpuno sigurnom okruženju kako biste upoznali granice svoje sposobnosti vožnje, naučili pravilno reagirati u opasnim situacijama te, u konačnici, sigurnije vozili. Udruga Sigurnost u prometu zajedno sa AK Župa dubrovačka i uz instruktore pojedinih autoškola nudi vam besplatni trening sigurne vožnje kao dopunski program za vozače svih kategorija s ciljem edukacije vozača i njihovih reakcija u rizičnim situacijama koje se svakodnevno događaju u prometu.

Školi sigurne vožnje moći će prisustvovati svi polaznici autoškola prije polaganja finalnog ispita za vozače kao i svi ostali građani/ke koji se još ne osjećaju sigurno i opušteno za volanom. Svi koji žele provjeriti i usavršiti svoje vozačke sposobnosti mogu se prijaviti putem inboxa FB stranice Sigurnost u prometu Dubrovnik ili na email dpavela@gmail.com. Naravno sve uz epidemiološke upute ZZJZ i nacionalnog stožera.
25. travanj 2024 19:15