StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetBIZARNA TRAGEDIJA

Pomogao patkicama da prijeđu prometnu cestu pa ga zgazio automobil

Piše DV
23. svibnja 2023. - 10:21

Muškarca iz Kalifornije je pregazio automobil nakon njegovog herojskog čina: naime, pomagao je obitelji pataka prijeći jednu prometnu cestu.

Muškarac je parkirao avoj automobil pokraj ceste kako bi preveo mamu patku i njezine pačiće preko križanja Park Drivea i Stanford Ranch Bouvelara u Rocklinu u Kaliforniji, javlja Daily mail.

Zatim se dogodila tragedija: udario ga je automobil koji je vozila 17-godišnjakinja. Poginuo je, a njegova bespomoćna djeca su sve gledala iz parkiranog automobila. Policija kaže da mlada vozačica u potpunosti surađuje s njima.

Herojski čin ovog oca snimio je 12-godišnji Willian Wimsatt iz drugog automobila. Snimku je objavila KCRA televizija.

- Izašao je iz auta i tjerao patke preko ceste. Svi su mu pljeskali. Pomogao im je da se popnu s ceste na rubnik, pačići su imali malo problema, ispričao je dječak koji je sve snimio.

No samo nekoliko trenutaka kasnije, dojurio je automobil i ubio ovog ‘dobrog Samaritanca‘.

- Sjećam se zvuka, a zatim sam vidio kako leti iznad križanja. Njegove cipele su bile točno ispred našeg auta. On je bio jedini koji je izašao iz automobila i pomogao pačićima. Vjerojatno je bio najljubaznija osoba na cijelom ovom području. Nije fer, ispričao je 12-godišnji William.

Nakon nesreće, iz automobila je izašla Williamova mama kako bi utješila djecu poginulog muškarca. Oni su sjedili u parkiranom automobilu i nažalost vidjeli cijelu nesreću.

- Djeca su govorila kako je to slatko i lijepo od njega, a onda ga je odjednom udario automobil, ispričala je jedna svjedokinja događaja.

Na mjestu nesreće je napravljen i privremeni spomenik poginulom muškarcu. Mještani tamo ostavljaju cvijeće, a djeca su donijela gumene patkice.

https://www.youtube.com/watch?v=hwfRW1u8Ljk&t=1s
20. travanj 2024 14:28