StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPrekipjelo im pa su uhićeni

Pomahnitali muškarac i žena pokušali otvoriti vrata aviona za vrijeme leta bijesni jer avion nije mogao sletjeti u Tuzlu

Piše PSD
29. prosinca 2021. - 15:39

Na letu iz danskog Billunda za Tuzlu u utorak došlo je do nesvakidašnjeg incidenta kada je muškarac pokušao otvoriti vrata aviona u vrijeme leta, piše Buka, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Avion niskobudžetne kompanije Wizz Air zbog magle nije mogao sletjeti na aerodrom u Tuzli, a nakon informacije da se let preusmjerava za Beograd jedan od putnika ustao je sa svog sjedišta te pokušao otvoriti vrata. Muškarca je ubrzo svladalo kabinsko osoblje, ali onda se za istu reakcija odlučila i njegova supruga. Nakon dolaska u Beograd, par je uhićen. 

Lokalni mediji tvrde da je taj putnik, bijesan što slijeće u Beograd, psovao ljudima majku srpsku, vrijeđao sve prisutne, pljuvao ljude, bacao se po avionu i odgurivao sve koji su pokušali da ga obuzdaju da ne ode u kabinu pilota. Inače, muškarac je državljanin Danske. 

Ostali su mu govorili da se smiri, riječima, "Što ti je čovječe?", a netko je u strahu rekao i "Držite ga" i "Neka ga netko veže!" 

Žena za koju se pretpostavlja da je njegova supruga tada je pokušala smiriti tenzije, ali nije pratio njezin primjer. 

"Neću da se smirim! Srušit ću avion. Ubit ću sebe, ženu i dijete", zaprijetio je on. Nakon nekoliko verbalnih ekscesa muškarci koji su ga držali su bili primorani oboriti ga na pod. 

Budući da su radnici aviokompanije  policiji otkrili da ih nije fizički napao već samo verbalno, bit će gonjen prekršajno, a ne kazneno. 

19. travanj 2024 12:32