StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetNisu ni slutili što slijedi

Pogledajte party u narodnjačkom klubu prije nego se jučer u zoru dogodilo ubojstvo! Polugole plesačice, dolari, šljokice i - šeici...

Piše DV/JL
23. travnja 2023. - 10:53

Jučerašnja tematska zabava u Ritz clubu mnogima će ostati u pamćenju po ubojstvu koje se ondje dogodilo u ranim jutarnjim satima. Zabava pod nazivom Sheikh‘s Legacy noćni klub pretvorila je u raskošni arapski svijet, kako navode na svojim društvenim mrežama.

Posjetitelje pozivaju da se pripreme za ludnicu, uz nevjerojatni ples i vruće ritmove koje će sve držati budnima do jutra. Na zabavi su nastupali DJ Zordan i Bruno Conti, a sudeći prema storyjima objavljenim na Instagram stranici kluba, atmosfera je uistinu bila uzavrela.

image

Policijski očevid kod narodnjačkog kluba

Darko Tomas/Cropix

Ne sluteći što će se dogoditi samo nekoliko sati kasnije, djevojke lica prekrivenih hidžabima i muškarci odjeveni kao šeici preplavili su noćni klub. Sa stropova kluba na kolutima su plesale razgolićene plesačice u šljokičastim kostimima prateći ritam glasne glazbe. Uz brojne prskalice, dekorativne pampase i novčanice dolara koje lete klubom, piše jutarnji.hr.

 

Zanimljivo je da na ovu zabavu mogu ući ženske osobe starije od 19 godine i muškarci stariji od 21 godine. Raskoš, alkohol i tijesni kostimi, sve na jednom mjestu. Klub svakog vikenda organizira tematske zabave, a posljednje su bile pod nazivima Pretty girls, handsome boys, White not? i How to have fun.

image

Policijski očevid kod narodnjačkog kluba

Goran Mehkek/Cropix

Zabavu redovito prate fotografi i kamermani čije snimke i fotografije klub dijeli na svojim društvenim mrežama. Mladi koji se gibaju uz zvukove popularne glazbe, svaku su zabavu uspješno punili kapacitete kluba koji je prošle godine ponovno otvoren na adresi u Ulici Florijana Andrašeca nakon što je godinama radio u Petrinjskoj ulici.

24. travanj 2024 11:30