StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetGrijesi iz prošlosti

Pobjednik MasterChefa Ivan Temšić o spornoj snimci koja kruži društvenim mrežama: ‘Radio sam stvari koje mi nikako nisu na ponos‘

Piše DV/ JL
1. siječnja 2022. - 11:32

Dan nakon što je 26-godišnji Ivan Temšić proglašen pobjednikom četvrte sezone televizijske emisije "MasterChef", društvenim je mrežama počela kružiti navodno pet godina stara video snimka na kojoj Temšić šmrkanjem u nosnicu uvlači nepoznati bijeli prah.

Temšić je u petak na svom Instagram profilu objavio fotografiju sebe nakon što što je proglašen pobjednikom "MasterChefa" te uz nju priložio objašnjenje snimke koja kruži društvenim mrežama.

image

Ivan Temšić
Press Nova Tv

- Kao kroz kuhanje, ali i život, vodim se istim konceptom, učenjem iz grešaka. Istih sam napravio mnogo i iz svake od njih, izvukao životnu poduku - napisao je Temšić na Instagramu, a prenosi jutarnji.hr.

- Radio sam stvari koje nikako nisu na diku i ponos, ali drago mi je što sam kroz njih prošao, jer su me definirale u osobu koja sam trenutno. Najviše štete sam napravio sebi i svojoj okolini i zbog istoga žalim, ali prošlost je prošlost, i tamo bi trebala i ostati. Svjestan sam svojih postupaka iz prošlosti koji su svakako bili nepotrebni, ali smatram da me je svaki od njih ojačao i opametio - nastavio je.

- Kuhinja je uvelike doprinijela odmicanju od toksične okoline u kojoj sam se nalazio, a moja volja, želja, ambicioznost i snaga su pokazali moje afinitete i staloženost. Smatram da svojim postupcima mogu pokazati kako se sa samog dna, kroz rad i fokus, mogu postići velike stvari - ustvrdio je pobjednik četvrte sezone "MasterChefa".

image
MasterChef finalna epizoda
Press Nova Tv

- Kroz sami MasterChef pokazao sam sebe i smjer kojim ću se voditi i dalje, i svima koji me osobno poznaju, kao i situaciju u kojoj sam se nalazio, potvrdio koliko mogu i želim. Život piše čudne priče, sami odabiremo svoje puteve, ali nikada nije kasno da iste i promijenimo, a ja mogu biti primjer ostalima da se isti bira sam - zaključio je Temšić.

Temšić je finalu 4. sezone "MasterChefa" pobijedio Goranu Milaković te osvojio novčanu nagradu od 200 tisuća kuna. Temšić je u finalu osvojio 120 bodova dok je Milaković uspjela prikupiti 114.

- Nisam još svjestan situacije. Ovo najviše posvećujem mami. Pokazao sam da mogu, ali ovo je kruna mog uspjeha i truda. Ovo će stajati mami iznad bračnog kreveta, kad se probudi da bude ponosna na svog sina - rekao je Temšić nakon pobjede.

24. travanj 2024 02:45