StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetO, živote...

Ovo je najtužnija priča koju ćete pročitati za blagdane, upozoravamo da bi vam suze mogle poteći... ‘Otišao je iza duge, a i ja za njim, oprostite mi...‘

Piše dv
1. siječnja 2023. - 21:16

Dok su mnogi slavili, u Sarajevu se odvijala jedna od najtužnijih blagdanskih priča. Pročitajte status Mirjane Kazlagić i sve će vam biti jasno:

- Moj vlasnik je otišao iza duge. Moj vjerni vlasnik koji se sve ove godine mog života brinuo o meni, bolesnom psu s epilepsijom. Otkako se njegov odlazak dogodio, supruga vlasnika me nije više htjela kao svog ljubimca i člana porodice. Ostavila me na ulici. Samog. Promrzlog. U mjesecu prosincu, hladnom i oštrom, tražio sam svog vlasnika po ulicama Sarajeva grada, tražio sam ga, ali nisam uspio naći. Potom sam tražio i drugi dom. Međutim, prišao mi je automobil, mislio sam da me želi spasiti, ali ne. Auto me udarilo i pobjeglo. Ležao sam na ulici, promrzao i ukočen, gladan i žedan. Ležao sam tako danima...

image

F B

Neke dvije fine ženice su me pronašle. Plakao sam prvi put u životu, iz dva razloga: od bolova i od sreće. Podigavši me, smjestile su me u auto i pružile su mi toplinu. Toplinu srca i auta. Odvezle su me veterinaru, tražile su bilo koga da radi jer je bila subota. Ja sam dao sve od sebe da izdržim, da ih ne razočaram. Da budem dobar pas.

image

F B

Dao sam sve od sebe, sve do jutros. Nisam više mogao, previše je boljelo. Oprostite što sam vas iznevjerio. Sada opet tražim svog vlasnika. Ovaj put iza duge", napisala je Mirjana uz zahvalu veterinaru Mehi iz veterinarske stanice Ketti. Zahvalila se i Elmi Karić koja je također pomogla, donosi Slobodna Dalmacija.

20. travanj 2024 15:59