StoryEditor
Hrvatska i svijetPARKIRALI SE NA BENZINSKU PUMPU I TOČILI SVOJE GORIVO

Ok, znali smo da nose svoje pivo, kruh, salamu, paštetu, ali - gorivo?

Piše Jutarnji list/Bloger Krule Facebook FOTO: Jutarnji list/ Bloger Krule Facebook
11. srpnja 2019. - 20:14
Bloger Krule jutros je na svom Facebooku objavio status i fotografije koji su na toj društvenoj mreži izazvali puno pozornosti.
Njegovu objavu prenosi u cijelosti Jutarnji list.

"Turisti u Hrvatskoj nose gorivo sa sobom!

Ja sam jutro zino ka dabar na 5 kubika drva. Slušaj ovo! 

Pičim jutros, ama sad maloprije, za Gospić i stanem na benzinskoj na autoputu, popit kavu... mažem tu kavurinu, duvanim... a ispred mene... stranci... turisti (ne bi sad iz koje su države) ... otvaraju bunker na škodi (vidi se na slici)... vade pola stvari iz bunkera... od guz papira (to i ja svuda nosim sa sobom pa mi je to jasno), hrane itd. itd... i vade 4 kanistera od 10 litara. Pomislim u sebi "Gledaj al vinčinu deru!" Potom stvari vraćaju nazad... otvaraju prvi kanister... reko jebalo majku kud ranom zorom po vinčini... kad ono... otvara ovaj vratašca na autu... ja sam mislio da sanjam... ONI TOČE U AUTO!!! Alo!? Ne, to nije vino i ne, oni nisu ostali bez goriva jer smo na jebenoj benzinskoj... oni su jeeeeebeno gorivo ponijeli sa sobom jer je bilo zabijeno u dnu bunkera... na svoje oči vidio! 4 kanistera izvadili! Kako su koji rastočili, tako su ga bacili u kantu za smeće... pomogle su im i žene koje su se kasnije pojavile.

Pa krutejebo... po države pizdi na migrante jer to su ka prikiriveni teroristi... a nama su zapravo turisti teroristi... jer ovaj da se sa nekim sudario, gljiva od ekslozije bi se vidjela 4 županije dalje, plamen bi se prostro do Kušćevićeve parcele na Braču, paški janjci bi se ispekli bez ražnja i to na Pagu... a vjerujem i zapalio olimpijski plamen, jebemliga gdjeliveć.

Ne bi se ja čudio da na kraju sezone Jadransko more presuši... odnit će ga ovi kući u kanisterima.

I ne... nisu Česi!", napisao je Bloger Krule., a prenosi Jutarnji list.
loading...

Izdvojeno

11. srpanj 2020 00:53