StoryEditorOCM

Očajni vlasnik nudio je svoj BMW onome tko nađe njegovog malenog psića Beu, priča je sada dobila svoj nastavak, znamo i u čijim je rukama završio automobil

Piše dv
17. kolovoza 2022. - 19:44

Bošku Miloševiću iz Veternika u Srbiji prije osam dana je nestao pas Bea, pasmine Shih Tzu, a u očaju zbog nestanka ljubimca, kojeg je posvuda tražio, bio je spreman onome tko ga nađe ponuditi i svoj BMW, prenijeli su u utorak gotovo svu portali u regiji, donosi Slobodna Dalmacija.

Sada stižu sretne vijesti, naime, Bea je vraćena svom vlasniku!

Evo što se sve događalo proteklih dana.

- Psa sam uzeo djeci, imam dvije kćeri i njima sam ga kupio. Rastao sam se od supruge prije tri mjeseca i kćeri su mi psa ostavile na čuvanje na pet dana i sad imam jako veliki problem zbog psa, djeca su jako ljuta na mene - započeo je dirljivu priču Boško, koji kaže da je psa ostavio na dva, tri sata kad se otišao vidjeti s prijateljem.

- Počelo je grmjeti, ona se jako boji grmljavine. Ja sam bio u stanu i ne sjećam se uopće jesam li zatvorio vrata terase, ali kad sam se vratio ona su bila pritvorena. Nju sam ostavio u stanu, a ja sam otišao do Dunava s prijateljem na kavu i kad sam se vratio, nije je bilo - objašnjava Boško.

Kaže da je danas već osmi dan otkako je nema i da mu nije jasno kako je mogla skočiti s terase.

- Terasa je visine šest-sedam metara sigurno, i nije mi jasno kako je mogla skočiti s te visine. Ona i kad se šiša, pa se popne na stol, trese se sva, pa mi je to čudno - priča on. Zbog nestanka psa, Boško slabo spava i provjerava svaku dojavu.

- Mislio sam da je možda netko ušao u stan, sve i svašta mi je prolazilo kroz glavu. Na znam što da radim, kome da se obratim. Lijepio sam plakate, vozam se već šesti, sedmi dan tražeći je, slabo spavam, po dva-tri sata, non-stop idem i tražim psa jer dobivam svakakve dojave - kazao je on ranije za Mondo.rs. 

Vidjela priču na portalu

Kako sada izvještavaju mediji Beu je našla djevojka kod koje je bila nekoliko dana. Kada je vidjela priču na portalu odlučila je Beu odmah vratiti vlasniku iako se, kako prenosi vlasnik psa, vezala za nju, priča za Telegraf.rs Boško Milošević.

- Bio sam kod prijatelja kada mi je zazvonio telefon, javila mi se djevojka iz naselja i rekla da je pas kod nje, ja nisam vjerovao prvo, mislio sam da se neko šali sa mnom. Pričali smo par minuta, bio sam malo van sebe, pitao sam je li stvarno pas kod nje, odgovorila je potvrdno. Sjeo sam u automobil i krenuo odmah. Dok sam vozio k njoj poslala mi je poruku da nas čeka ispred zgrade sa psom.

Odmah kad sam stigao video sam moju Beu, to je bio moj pas - prepričava još uvijek pod dojmom Boško.

Kako kaže, djevojka mu je ispričala da je Beu vidjela slučajno dok je šetala, odnijela je kod veterinara jer je u trenu kada je našla imala ozlijeđenu nogu i slomljen nokat.

Boško ističe da se djevojka dobro brinula o Bei i da je bila njegovana, sređena i čista.

Djevojka je, kako ističe, nagradu odbila iako je došao sa automobilom i davao joj ključeve. No ona je odbila nagradu.

- Nije željela uzeti automobil, davao sam joj ključeve, nije htjela nikakvu nagradu, ali moram pronaći drugi način da joj se odužim. Odlučio sam joj kupiti psa iste vrste jer se ipak vezala za našu Beu - naglašava Boško.

Boško ne krije sreću i zahvalnost zbog Beinog povratka.

- Odlično se osjećam, djeca su presretna i hvala svima - poručio je Boško za kraj.

 

19. travanj 2024 04:20