StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetŠokantne vijesti

Njemačka policija u kontejneru pronašla mrtvu bebu, pozvala ih je izbezubljena majka djeteta: ‘Ispitali smo nju i oca, odvezena je u bolnicu‘

Piše dv
24. svibnja 2022. - 20:19

Policija je pronašla mrtvu bebu u kontejneru u njemačkom gradu Hannoveru u četvrti Misburg-Nord, javlja Fenix magazin, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Nema informacija o tome je li smrt nastala prirodnim putem ili je riječ o nasilnom činu. U razgovoru za njemački RTL glasnogovonica policije Jessica Niemitz je rekla kako je pozadina slučaja policiji nejasna. 

- Bebina 27-godišnja majka nazvala je policiju i rekla gdje se nalazi bebino tijelo, pa su ga policajci vrlo brzo pronašli. Naravno, kriminalistička policija ispitala je dvije upletene osobe. Žena je potom prevezena u bolnicu, gdje joj je ukazana liječnička pomoć - rečeno je, a dodali su i kako navodni otac bebe ima 22 godine. 

Tijelo bebe se trenutno nalazi na odjelu sudske medicine i bit će izvršena obdukcija. Mjesto na kojemu je tijelo pronađeno je osigurano, te su ispitani svi stanovnici okolnih zgrada.

- Pokrenuli smo istragu kako bi utvrdili uzroku smrti bebe - zaključila je Niemitz.

25. travanj 2024 17:18