StoryEditor
Hrvatska i svijetLJUDI SU NEVJEROJATNI

Nema propusnica za odlazak u kupnju!

Piše DV
24. ožujka 2020. - 12:29
black Friday na dubrovačkom području nije donio osobito povoljne popuste
Osobama s prebivalištem i stalnim boravištem na području Grada Dubrovnika, koje iz vitalnih obiteljskih razloga poput pružanja skrbi djeci i starijim osobama ili nužne kupnje hrane i osnovnih medicinskih potrepština moraju otići izvan područja Grada Dubrovnika, propusnice će se izdavati putem e-maila, a temeljem dostavljenog Zahtjeva, obavještavaju iz Grada Dubrovnika.

Popunjeni Zahtjev za propusnicom Stožera civilne zaštite Grada Dubrovnika potrebno je dostaviti na e-mail: propusnica@dubrovnik.hr.

Propusnice se NEĆE izdavati za napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka radi odlaska u trgovinu na području druge općine ili obiteljske posjete koji u ovom trenutku nisu od vitalnog značaja.

Ostale propusnice NE izdaje Stožer civilne zaštite Grada Dubrovnika niti Grad Dubrovnik već odgovorne osobe u pravnoj osobi (npr. poslodavac, liječnik…) kako je navedeno u Odluci.
Molimo građane da se savjesno i odgovorno pridržavaju protuepidemijskih mjera. Propusnicu ne mogu dobiti osobe u samoizolaciji. Svako kršenje izrečene mjere samoizolacije podložno sankcijama prema Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Za sve upite građani se mogu obratiti Stožeru civilne zaštite Grada Dubrovnika na besplatan broj telefona 0800 8182 svakim danom od 08,00 -20,00 sati.
#ZAHTJEVI, PROPUSNICE
loading...

Izdvojeno

03. srpanj 2020 18:47