StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetNovi incident na Rujevici

Navijači Rijeke napali i predsjednika Hajdukovog Nadzornog odbora, oglasio se i splitski klub!

Piše Slaven alfirević/ sd
21. studenog 2021. - 23:10

Svega je bilo tijekom i poslije eksplozivnog derbija na Rujevici.

Navijač Rijeke uletio je nakon završetka utakmice u teren sa zapadne tribine i napao je Hajdukove predstavnike, ispostavilo se da je napao Hajdukova fizioterapeuta Darija Juričevića.

Nakon toga je u obrani intervenirao Hajdukov povjerenik za sigurnost Antonio Vuković koji je šakom u glavu udario huligana i složio ga na pod. Iz Hajduka su dali objašnjenje, izjavu je za Slobodnu Dalmaciju dao Hajdukov glasnogovornik Božo Pavković, donose Sportske Novosti.

- Antonio Vuković je profesionalac koji je obavljao svoj posao, štitio igrače i stručni stožer kluba. S obzirom da je zaštitarska služba angažirana od strane domaćina u dva navrata nije obavila svoj posao, kao što se može vidjeti na snimci naš povjerenik je reagirao u samoobrani nakon što ga je navijač napao. Osim spornih situacija na terenu, neugodnosti su doživjeli i naši predstavnici smješteni u loži, prema kojima su na kraju utakmice bacani predmeti te su zaliveni pićem, a što nije navedeno u službenom zapisniku, kaže Pavković.

Tako je predsjednik Nadzornog odbora Hajduka u svečanoj loži na Rujevici zaliven pićem od strane riječkih navijača, a verbalni napadi i uvrede prema Hajdukovog delegaciji dogodili su se više puta tijekom utakmice.

18. travanj 2024 06:46