StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetTraži se mjesto više

Na omiljenom skijalištu za vikend masovan dolazak gostiju iz Dalmacije i Hercegovine, bukirane sve vikendice

Piše dv
26. siječnja 2023. - 14:03

Skijalište na Blidinju radi punom parom i za vikend očekuje oko tri tisuće gostiju sa šireg područja Hercegovine i Dalmacije. Već su sve vikendice bukirane i traži se mjesto više za prenoćište u zimskoj idili prirodne oaze u podnožju Vran planine i Čvrsnice, piše Klix.ba, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Direktor Ski staze na Blidinju Dalibor Marić za Klix.ba kaže kako su skijaške staze uređene i otvorene već u ponedjeljak te skijaša ima značajan broj od prvog dana, što pokazuje koliko je Blidinje atraktivno tijekom zimskih dana.

"Već imamo dosta skijaša, a u tijeku su i pripreme za nadolazeći vikend kad očekujemo veliki broj gostiju sa šireg područja Hercegovine i Dalmacije", kaže Marić.

Ističe da su sve vikendice već davno bukirane za nadolazeći vikend, te da ima veliki broj rezervacija čak i do kraja drugog mjeseca. Zbog toga se doslovno traži mjesto više za prenoćište, jer svi koji su posjetili ovaj turistički biser, po njegovim riječima znaju da je to jedinstveno mjesto gdje će apsolutno uživati.

"Mi smo ovu sezonu kao i svaku dočekali apsolutno spremni, jer se svake godine pripremamo kao da će snijega biti kroz čitavu sezonu. Koristimo prirodni snijeg i nemamo topova za osnježavanje, tako da snijeg koji padne mi maksimalno iskoristimo, kako po dužini trajanja skijaških dana, tako i po kvaliteti sadržaja da nam gosti budu zadovoljni skijaškom stazom, restoranom i svim sadržajima koji su im na raspolaganju i zato nam se svi rado vraćaju", kaže Marić.

25. travanj 2024 04:14