StoryEditorOCM

Mira Bulja smo večeras pitali jesu li uspjeli skupiti dovoljno potpisa za referendum, evo što nam je odgovorio

Piše Toni Paštar/SD
18. prosinca 2021. - 20:43

Ja se nadam i vjerujem da ćemo dosegnuti potrebni broj potpisa građana i tako stvoriti uvjete za provedbu Mostove referendumske inicijative.

Ako u drugim djelovima Hrvatske bude bar približno odazivu građana Sinja u prikupljanje potrebnog broja potpisa potpuno sam siguran – kazao nam je u subotu navečer Miro Bulj, saborski zastupnik i jedan od najprepoznatljivijih čelnika Mosta, koji se kao gradonačelnik Sinja u subotu navečer veselio sa svojim sugrađanima nakon što je na Šetalištu Alojzija Stepinca upalio četvrtu adventsku svijeću, piše Slobodna Dalmacija.

- Stvarno ne znam jesmo li ostvarili cilj. Još nisam dobio informacije iz naše centrale. Uglavnom kažu mi da sa svih strana stižu vijesti kako je današnji odaziv građana diljem Hrvatske bio veći nego predhodnih dana.

Pošto smo već jučer bili blizu cilja, a potpisivat će se sve do isteka zakonskog roka, dakle do 24 sata ove subote, očekujem da ćemo na kraju prebrojavanja uspješno prijeći ciljnu crtu. Ponavljam, odaziv u Sinju, cijeloj Cetinskoj krajini i najvećem dijelu Dalmacije je izvrstan, natprosječan pa sam već s tim činjenicama vrlo zadovoljan – kazao nam je Bulj. 

Više ovdje:

Panika u MOST-u, zadnji je dan, a još nemaju dovoljan broj potpisa za referendum? ‘Dižite sve svoje, simpatije, ljubavi, znane i neznane! Uzmite ih za rukav i dovedite da nam potpišu‘

24. travanj 2024 21:22