StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetUSPJEH KREŠIMIRA MACANA

Manjgura osvojila regionalni Grand PRix za krizno komuniciranje za projekt kriznog dovođenja turista u Hrvatsku

Piše Krešimir Macan/ Manjgura.hr
23. travnja 2021. - 21:32

Kad me je prije nešto manje od godinu dana Paul Bradbury zamolio da odem s njim provjeriti kako izgleda otvaranje hrvatskih granica za turiste, nakon prvog lockdowna u Europi uzrokovanog koronavirusom, nisam mogao zamisliti da ću večeras ovo pisati, donosi manjgura.hr.

Danas smo osvojili Grand PRix za projekt kriznog komuniciranja turistima koji su od svibnja prošle godine željeli doći u Hrvatsku (uz još dva jaka druga mjesta za projekt Rakoborci u finalu Grand PRixa). 2020. je općenito bila dobra godina za Manjgura.hr – u godini koja nije slutila na uspjeh narasli su 100%.

Postali smo “virtualna recepcija” Hrvatske i moram ovom prilikom zahvaliti svima koji su svojim volonterskim radom doprinijeli da osvojimo ovu nagradu i priznanje struke. Kad me je regionalni žiri pitao – pa zašto ste to radili volonterski – odgovorio sam: “Jednom kad krenete odgovarati, ne možete stati, ljudi stalno nešto pitaju i ne možete ih ostaviti bez informacija, a oni krenuli prema Hrvatskoj”. Više o tome kako smo se uspjeli organizirati i preživjeti pogledajte u prezentaciji.

Evo i Paulova osvrta na nagradu TCTI Viber Community, Manjgura, Mediacor Wins 2021 Crisis Management PR Grand Prix.

I kako to samo u Hrvatskoj može biti, dok ti regija skida kapu i kaže svaka čast, Hrvatska te tuži jer si nekome rekao da radi svoj posao – HTZ tužio Britanca koji promovira naš turizam. Ministrica sad traži očitovanje HTZ-a, donosi manjgura.hr.

24. travanj 2024 00:54