StoryEditor
Hrvatska i svijetBIVŠI MINISTAR SDP-a

KOTROMANOVIĆ: ‘Odlazak Tome Medveda u Grubore i dolazak Miloševića u Knin je odličan čin‘

Piše dv
1. kolovoza 2020. - 20:04
Ante Kotromanović:- Da je bilo tko iz lijeve Vlade na vlasti, današnja ekipa iz HDZ-a bi ih žestoko napala zbog toga što idu u Grubore‘Bruno Konjevic/Cropix
Bivši ministar obrane u SDP-ovoj Vladi Ante Kotromanović bio je gost Dnevnika N1 televizije. Kako prenosi jutarnji.hr, Kotromanović je, upitan za komentar Miloševićeve odluke da ode u Knin i Medvedove da ode u Grubore, rekao kako je sve to skupa zanimljivo.
- Stvarno je politika licemjerna i prevrtljiva. Da je bilo tko iz lijeve Vlade na vlasti, današnja ekipa iz HDZ-a bi ih žestoko napala zbog toga što idu u Grubore. Treba pozdraviti ovaj potez. Drago mi je što ministar branitelja shvatio što je budućnost. Odlazak Tome Medveda u Grubore i dolazak Miloševića u Knin je odličan čin, ističe Kotromanović.

Kaže kako je potrebno gledati na budućnost.
- Slušao sam ono što su mi moji roditelji govorili kad su bježali s jednom vrećicom. Meni je žao što ljudi ne shvaćaju da smo mi morali osloboditi svoj prostor jer je on bio okupiran. Treba to gledati ne samo s navijačke strane i treba sagledati što se zbilja dogodilo tada, rekao je Kotromanović.

O Milanovićevoj odluci da odlikuje nekoliko osoba, između ostalog i njega, kaže kako smatra da je to ispravno i korektno.
Komentirao je imenovanje Marija Banožića na mjesto ministra obrane.
Ističe kako sve ima prednosti i mane, ali kako je Banožićeva prednost što je neopterećen.
- Krstičević i ja poznavali smo većinu časnika i generala. Ovaj čovjek koji je došao, ja ga ne poznajem, ali treba mu dati šansu. Želim mu sve dobro i da bude uspješan. On mora imati svoj vlastiti stav i vlastitu viziju oružanih snaga, kazao je zaključno Kotromanović.
loading...

Izdvojeno

10. kolovoz 2020 21:03