StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetDodikovi nasljednici

Kći Milorada Dodika brutalno se obrušila na protivnike i upitala: ‘Je li vam muka dušmani?‘, a onda s bratom pozirala noseći majice s Putinom i dižući tri prsta u zrak

Piše PSD.
3. listopada 2022. - 11:24

Kći srpskog lidera Milorada Dodika, Gorica i inače je vrlo aktivna u javnom linču protiv svih koji se ne slažu s politikom njezina  oca, a noćas je vrlo strastveno na društvenim mrežama komentirala izbore u BiH.

Nema kod Gorice Dodik ni trunke diplomacije, kod nje važi parola: što na umu to na drumu. Prema neistomišljenicima je brutalno bezobrazna i ne libi se psovki. Posebno joj je, kao i ocu, srcu prirastao ruski predsjedenik Vladimir Putin, pa dok se cijeli svijet zgraža nad krvavim ratom koji je pokrenuo, Gorica, njezin brat Igor i njihovi prijatelji u izbornoj noći poziraju u majicama s likom Dodika i Putina, držeći tri prsta u zraku. 

Kad se noćas činilo da će njezin otac izgubiti od protukandidatkinje Jelene Trivić, Gorica se nije dala pokolebati, poručila joj je: „Džabe Triške forsiraš, pukli ste!“

Danas piše kako „im nije pošlo za rukom da namjeste izbore 2018. kada su iskoristili Pravdu za Davida, ali su zato od tada vrijedno radili na tome i potegli sve moguće konce da za ove izbore dožive pobjedu“.

„Pored stranih ambasada, pomagali su im i pojedine stranke iz federacije kao i sav prljavi novac porodice Mandić i kompanije. Na stranu što su dokazali da su najveća govna i opravdali epitet koji nose u narodu, porodica Mandić također je zbog svog osobnog interesa tu priču gurala. Znam da bi mogla završiti negdje u gepeku zbog ovoga što pišem o njima jer sam dirnula u svetu kravu ali mislim da je dosta da se pravimo budale i da šutimo o tome. Nisu uspjeli progurati svoju marionetu preko koje su htjeli vedriti i oblačiti… Sramota je velika što je jedna žena, akademski građanin kako se predstavlja, upala u ralje kriminalnog miljea i tatinih sinova koji su je pokušali iskoristiti za svoje bolesne ambicije i sada kada se debelo izblamirala treba se nastaviti baviti politikom. Neminovno je da ona srama nema, ali joj i dostojanstva nedostaje. Nadam se samo da neće biti jedna od onih koji nakon svih napada na Milorada na kraju dopužu njemu i mole za milostinju – izvrijeđala je Gorica Jelenu Trivić.

Jutros oko četiri sata napisala je: „Jel vam muka dušmani, boli li vas što ste i pored kupovine glasova pukli. Pobjeguljo kako si?“

Njezin Twitter profil već je prije bio blokiran zbog iznesenih laži i  uvreda, a osim bošnjačkih političara i aktivista, na meti su joj i celebrity osobe kojima nije po volji Milorad Dodik. Istodobno dok operira i vrijeđa po društvenim mrežama, žali se kako joj je javnog života i previše.

Lani je napisala: „Kada gledam kao kći, meni bi najbolje bilo da moj otac ode u mirovinu, sačuva zdravlje i posveti vrijeme unucima…"

I njezin brat Igor podijelio je fotografije na kojima sa sestrom slavi očevu pobjedu i pozira u majci s Putinom i Dodikom. 

17. travanj 2024 18:09