StoryEditor
Hrvatska i svijetŠTO JE SIGURNO,SIGURNO JE

| KAKO JE OVO MOGUĆE!? - U centru Zagreba parkirao auto na krov kuće

Piše Jutarnji list
15. svibnja 2020. - 17:35
Automobil je probio ogradu kuce u Rokovoj 5 i zavrsio na krovu kuce.CROPIX
Da automobil završi na krovu tijekom prometne nesreće više i nije neka novost, no kad auto sleti na dio krovišta stambenog objekta, onda je to spada u rubriku vjerovali ili ne, piše Jutarnji list.

Naime, u tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće koja je prije sat vremena otprilike zaprepastila građane u Rokovoj ulici nadomak zagrebačkog Britanca.
 
Prema prvim informacijama s mjesta događaja, muškarac koji je vozio dostavno vozilo Fiat iz nerazjašnjenih razloga prošao je 15-metara kroz vrt te se zaglavio na krovištu objekta koje, kako doznajemo, srećom služi kao skladište a ne za stanovanje.
- On je bio blijed k'o krpa. Totalno ošamućen kad je stigla Hitna, ali mislim da nije od ozljeda već od same činjenice što ga je snašlo i gdje je završio dok je vozio u rikverc valjda kako bi se okrenuo. Nije bio puno rječit mladić. Samo šokiran. I mislim da je radio dostavu u trenutku nesreće - rekla nam je jedna od stanarki iz obližnjeg poslovnog prostora koja navedeni objekt na kojem je završio auto, zajedno s ostalim poslovnim kolegama, koristi kao skladište.
 
Osim policije, na mjesto nesreće pozvani su i zagrebački vatrogasci kako bi pomogli vozilo spustiti na tlo bez dodatne štete i opasnosti za ljude, piše Jutarnji list.
loading...

Izdvojeno

21. rujan 2020 18:10