StoryEditor
Hrvatska i svijetLjubav ne poznaje granice

Hercegovina je dobila neuobičajenu ‘nevistu‘: mladića iz Ljubinja i tamnoputu djevojku iz New Yorka spojio je test za koronu

Piše PSD
7. veljače 2022. - 20:29

Prošle subotu u Trebinju se vjenčao mladi par i ništa tu ne bi bilo čudno da nisu s različitih strana svijeta. On, Neno Topalović, ima 29 godina i dolazi iz Ljubinja, a njegova deset godina mlađa mladenka rođena je u New Yorku, pišu nezavisne.ba, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Tasanee Sappleton i Topalović upoznali su se na Bahamima gdje je njegov kruzer često pristajao i gdje su se on i njegove kolege svakih dva dana morali testirati na koronu, a upravo je ona kao medicinska sestra bila zadužena za ta testiranja. Ljubavne iskre zafrcale su dosta rano pa su se često viđali. 

- U ta dva mjeseca viđali smo se često i jedva čekali ponovni susret, tako da smo nakon dva mjeseca odlučili da ljubav okrunimo brakom, a ja sam joj predložio da vjenčanje bude u mojoj Hercegovini, odnosno u Trebinju, čije su ljepote oduševile i moju Tassanee", kaže srećni mladoženja.

Prema njegovim riječima, prije dvadesetak dana stigli su u Ljubinje, gdje je mlada djevojka, iako iz višemilijunskog grada, ostala oduševljena hercegovačkim običajima, ali i Neninom obitelji. 

- Moja obitelj ju je jako lijepo prihvatila, ali i cijeli moj grad, što je kod nje izazvalo posebno oduševljenje, pa sam joj objasnio tko je tko u našoj obitelji, gdje je što u našem gradu, a posebno sam joj pričao o našim običajima, nastavlja Neno.

Tasanee se prvo morala krstiti u pravoslavnoj crkvi, a onda je i u njoj i vjenčana. Mladenci su na medeni mjesec otputovalo u Budimpeštu. 

24. lipanj 2022 10:45